ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Γιατί ο Εμανουέλ Μακρόν φοράει... δύο βέρες! (φωτογραφίες)

Μετά την νίκη του Εμανουέλ Μακρόν στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, τα γαλλικά ΜΜΕ έχουν βάλει στο μικροσκόπιο οτιδήποτε έχει σχέση με...
την προσωπική του ζωή.

Ένα από τα θέματα που απασχόλησε τα έντυπα τους τελευταίους μήνες, είναι γιατί ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Γαλλίας, φορά δύο βέρες, μία στο κάθε χέρι.
Κάποιοι έγραψαν μάλιστα, ότι με τις δύο βέρες ο Εμανουέλ Μακρόν επιβεβαιώνει πως έχει «διπλή ζωή» και διατηρεί δεύτερη παράνομη σχέση, ενώ είναι παντρεμένος με την Μπριζίτ Τρονιέ.
Άλλοι υποστηρίζουν ότι ο Μακρόν φοράει δύο βέρες γιατί θέλει να αποδείξει την πολιτική του τοποθέτηση, που δεν είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερά.
Ο δημοσιογράφος Louis Morin, αποφάσισε να του κάνει την εξής ερώτηση:
«Κύριε Μακρόν, φαίνεται ότι έχετε δύο βέρες, μία στο αριστερό και μία στο δεξί χέρι». Ο Μακρόν ξαφνιάστηκε και είπε αυθόρμητα «Μα, τι λέτε τώρα;», αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα απάντησε χαμογελώντας, έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του Μπριζίτ: «Και οι δύο είναι με την ίδια γυναίκα».
Η δημοσιογράφος Anne Fulda έθεσε την ίδια ερώτηση στη σύζυγό του, Μπριζίτ Τρονιέ.


Όπως προκύπτει από το βιβλίο που έγραψε στη συνέχεια η Anne Fulda, με τίτλο «Εμανουέλ Μακρόν, ένας νέος τόσο τέλειος», η Μπριζίτ απάντησε: «Τη δεύτερη βέρα τού τη χάρισα όταν έφυγε στη Νιγηρία, την εποχή που σπούδαζε. Ήταν η πρώτη φορά που χωρίζαμε τόσο πολύ καιρό, έξι μήνες», ήταν η απάντησή της.
Η Τρονιέ φοράει την ίδια βέρα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic