ΣΙΝΕ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Οπαδός του ΠΑΟΚ "την έπεσε" στον Μητσοτάκη (βίντεο)

"Ο Μαρινάκης είναι καλύτερος από τον Σαββίδη;
Ένταση προκλήθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ, κατά την άφιξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε...
ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στον χώρο όπου γίνεται κομματική εκδήλωση, οπαδός του ΠΑΟΚ που βρισκόταν ανάμεσα στα κομματικά στελέχη, φώναξε προς τον κ. Μητσοτάκη: «Ο Μαρινάκης είναι καλύτερος από τον Σαββίδη;».

Ο οπαδός του Δικεφάλου, ένας συνταξιούχος 62 ετών, απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο από αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παρούσες. Νωρίτερα, οπαδοί του Δικεφάλου πραγματοποίησαν πορεία από το εμπορικό κέντρο One Salonica, προς τον χώρο του ξενοδοχείου, ωστόσο, η αστυνομία δεν επέτρεψε σε όλους να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο.

Αντιπροσωπεία περίπου δέκα ατόμων μπήκε στο ξενοδοχεία και είχε συνάντηση με τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη και τον βουλευτή Θεσσαλονίκης, Σταύρο Καλαφάτη.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέφρασαν τα παράπονά τους για την επίθεση του προέδρου του κόμματος ενάντια στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ενώ από την πλευρά τους, οι τρεις άντρες τόνισαν προς τους οπαδούς ότι η Νέα Δημοκρατία και η ηγεσία της δεν έχουν κανένα πρόβλημα ούτε με την ομάδα, ούτε με τον λαό του ΠΑΟΚ.

Δείτε το βίντεο του Thestival από τη διαμαρτυρία του 62χρονου που προσήχθη από τις αστυνομικές αρχές:

Δεν υπάρχουν σχόλια: