ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Καθηγήτρια έκανε όργια με τρεις ανήλικους μαθητές της- Προσπάθησε να αποπλανήσει άλλους πέντε [ΦΩΤΟ]

Είναι από τις ειδήσεις που κάποιοι θα αναφωνήσουν… «Σε εμάς γιατί δε συνέβη ποτέ;!» Βέβαια σε δεύτερη ανάγνωση όλοι θα προβληματιστούν πώς σε μία...
προηγμένη κοινωνία συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

Σε διετή φυλάκιση καταδικάστηκε η 36χρονη καθηγήτρια μετά που παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με τρεις ανήλικους μαθητές της.

Η Jaclyn McLaren, καθηγήτρια στον Καναδά, αποκάλυψε πως με δυο από τα θύματα της προέβη σε όργιο ενώ προσπάθησε να αποπλανήσει ακόμα πέντε μαθητές της, στέλνοντας τους γυμνές φωτογραφίες της στα κινητά τους τηλέφωνα.

Όλες τις οι πράξεις, μαζί με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα συμβάντα, βρέθηκαν σε γραπτά μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο.

Η Jaclyn McLaren θα καταγραφεί στο μητρώο σεξουαλικών θυτών ενώ για μια δεκαετία της έχει απαγορευτεί να πλησιάσει παιδικές χαρές και συναφή μέρη.

Η 36χρονη παραδέχτηκε ότι έστειλε σε 13χρονο (!) μαθητή της γυμνές φωτογραφίες, ενώ νεαροί μαθητές της κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι μετά από έξοδο για…μπύρες, εμφανίστηκε η δασκάλα τους και πήρε και τους δύο στο αυτοκίνητό της όπου τους έκανε στοματικό έρωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: