ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Coca-Cola, μία ιστορία φτιαγμένη από πολλά χέρια, όπως του Δημήτρη!

Ο Δημήτρης ξεκίνησε να εργάζεται σε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στον κλάδο τροφίμων-ποτών πριν από σχεδόν 50 χρόνια.

Με την είσοδο της...

Coca-Cola στην ελληνική αγορά, αποφάσισε να συνεργαστεί με την εταιρεία. Αυτή η επιχείρηση που είχε ξεκινήσει ως μια μικρή κάβα, έγινε μεγάλη και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε μια δυναμική επιχείρηση χονδρεμπορίου, η οποία σήμερα συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες του κλάδου.

Εδώ και σχεδόν μισό αιώνα, η συνεργασία του με την Coca-Cola Τρία Έψιλον συνεχίζεται, με τα προϊόντα της να κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στις πωλήσεις του.

Όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Μαζί με την Coca-Cola Τρία Έψιλον, μεγάλωσα κι εγώ κι ανέπτυξα τη δραστηριότητά μου».

Η μακρόχρονη ιστορία της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola στην Ελλάδα είναι γραμμένη από χιλιάδες τέτοιες εμπειρίες ανθρώπων από διαφορετικές γενιές, με διαφορετικά όνειρα, αλλά με το ίδιο πάθος που αφήνει αποτύπωμα των δικών τους χεριών στα περισσότερα από 200 διαφορετικά προϊόντα, που παράγουμε και προσφέρουμε καθημερινά στην ελληνική αγορά.

Είναι τα χέρια των 1.844 εργαζομένων, 1.150 μικρών και μεγάλων παραγωγών, 4.000 προμηθευτών, συνεργατών και όλων των ανθρώπων που εργάζονται στα συνολικά 130.000 σημεία πώλησης.

Είναι ακόμα τα σταθερά και γεμάτα αφοσίωση χέρια των ανθρώπων στην παραγωγή, τα ικανά χέρια εκείνων που φροντίζουν για κάθε ανάγκη των πελατών, τα γρήγορα και επιδέξια χέρια εκείνων που προσφέρουν τα προϊόντα τους καταναλωτές, όπως του Δημήτρη.

Είναι τα χέρια των πρωταγωνιστών της κάθε ιστορίας, που συνθέτουν την ιστορία της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola εδώ και σχεδόν πενήντα χρόνια. Σήμερα, οι 2 εταιρείες έχουν τη μεγαλύτερη συμβολή στην απασχόληση και στον κύκλο εργασιών στον κλάδο των αναψυκτικών στην Ελλάδα.

Συνολικά, στους κλάδους αναψυκτικών και αλκοολούχων ποτών υποστηρίζουν 876 επιχειρήσεις με συνολικό κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 2 δισ. ευρώ και αγγίζει σχεδόν 15.000 εργαζόμενους.

Είναι τα χιλιάδες χέρια των εργαζομένων στις παραγωγικές μονάδες και στα γραφεία, των παραγωγών, των προμηθευτών και συνεργατών που τελικά διαμορφώνουν το αποτύπωμα αξίας της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola στην Ελλάδα και δίνουν την έμπνευση για το αύριο.

Δείτε το video που δημιουργήθηκε για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα αυτά τα χέρια:


Δεν υπάρχουν σχόλια: