ΣΙΝΕ

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

DONALD TRUMP & NEW WORLD ORDER (N.W.O.)

Η δυσμένεια της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διά-Κυβέρνησης, κατά του Προέδρου των Η.Π.Α. Donald TRUMP εμπίπτει στο 2ον Πρωτόκολλον των Σοφών της Σιών, διότι...
ο Πρόεδρος Donald TRUMP ενδιαφερόμενος για την Παγκόσμια ειρήνη, δεν υπέκυψε στις εντολές της Ν.Τ.Π. (N.W.O.), ως προς τις σχέσεις των Η.Π.Α. με τη ΡΩΣΙΑ.

Ο Πρόεδρος TRUMP τα έβαλε με το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, που απειλεί τη Παγκόσμια ειρήνη, με την υπηρέτρια της Ν.Τ.Π. Γερμανία και Γερμανούς, και εν γένει με την Σιωνιστική Ε.Ε. ως υπηρέτρια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της N.W.O.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. (N.W.O.), θέλουν τον Γ! Π.Π. για να διαλύσουν και καταστρέψουν τη ΡΩΣΙΑ.

Αυτοί κατέλαβαν την ΟΥΚΡΑΝΙΑ, και εγκατέστησαν Φασιστικό Ναζιστικό Σιωνιστικό καθεστώς, υπηρέτη της ΕΛΙΤ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!!

Σε περίπτωση Γ! Παγκοσμίου Πυρηνικού Πολέμου-Ολέθρου, η Αμερική (U.S.A.) θα καταστραφεί, όλες οι μεγαλουπόλεις των Η.Π.Α. θα γίνουν στάχτη, και αυτό φοβάται ο Πρόεδρος TRUMP, γιαυτό θέλει τη συνεργασία με τη ΡΩΣΙΑ.

Η ΕΛΙΤ της N.W.O. είναι έτοιμες να θυσιάσουν τις Η.Π.Α.-USA προς χάριν της Παγκόσμιας Κυριαρχίας αυτών. Το «Βαθύ Κράτος» των ΗΠΑ δεν το έχει καταλάβει!!!!

Το «Βαθύ Κράτος» των ΗΠΑ είναι η ΕΛΙΤ της Ν.Τ.Π.(N.W.O.) η οποία έχει διαβρώσει όλες τις δημόσιες υπηρεσίες των Η.Π.Α. (U.S.A.)

Για να βοηθήσουμε τους αναγνώστες να αντιληφθούν το τι συμβαίνει σήμερα παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα, συνιστούμεν να διαβάσουν τα Πρωτόκολλα της Σιών.

Τα εν λόγω πρωτόκολλα είναι 24. Δώστε μεγάλη προσοχή στο 2ον Πρωτόκολλον, εκεί θα αντιληφθείτε για πιο λόγο οι Κοσμοκράτορες εξέλεξαν τον ΤΣΙΠΡΑ, τον ΜΑΚΡΟΝ, τη ΜΕΡΚΕΛ, την ΧΙΛΑΡΙ, τον ΟΜΠΑΜΑ, τον ΜΠΑΡΟΖΟ, τον ΣΟΛΑΝΑ, τον ΤΟΥΣΚ, τον ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΪ, τον ΓΙΟΥΝΚΕΡ, κλπ δούλους της N.W.O. – N.T.Π.

Επίσης δώστε μεγάλη προσοχή στα Πρωτόκολλα 20ον- 21ον- & 22ον εκεί θα αντιληφθείτε τις οικονομικές κρίσεις και χρεοκοπίες των διαφόρων Κρατών της Γης.

Το Πρωτόκολλον 24 ομιλεί για την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ........

Η ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δια-Κυβέρνησης του πλανήτη, έχει σαν ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΟ (ΤΑΛΜΟΥΔ), τα εν λόγω Πρωτόκολλα.

Τα εφαρμόζει κατά γράμμα στη προσπάθειά της να κατακτήσει την Παγκόσμια Κυριαρχία, όπως αποδείχθηκε μέχρι σήμερα.

Οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι, οι Τοπικοί Πόλεμοι,(ΣΥΡΙΑ), και οι Παγκόσμιες Οικονομικές κρίσεις, και Τοπικές χρεοκοπίες των Κρατών της Γης, είναι έργα της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, για να πετύχει στα σχέδιά της, και για τον παράνομο πλουτισμό των μελών της ΕΛΙΤ.

Τα μέλη της ΕΛΙΤ της N.W.O. είναι Σιωνιστές ΧΑΖΑΡΟΙ.

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, είναι το Ιερό Βιβλίο Γεωπολιτικής για τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.

Αυτή διορίζει Προέδρους & Πρωθυπουργούς των Κρατών της Γης, και τους καταδυναστεύει εις βάρος των Λαών.

Τους αποκαλούμε Παγκόσμια Δικτατορία διότι κανένας πολίτης του πλανήτη Γη δεν τους ψήφισε, αλλά απλώς κατέλαβαν την Παγκόσμιο Εξουσία με το ΧΡΥΣΟ-ΧΡΗΜΑ που συγκέντρωσαν χάρι των ανυποψίαστων επενδυτών των Παγκόσμιων Χρηματιστηρίων και Ομολόγων, και καταθετών-

πελατών των Παγκόσμιων Τραπεζών , όπου κυριαρχούν.

Δυστυχώς οι πολίτες των διαφόρων Κρατών του Πλανήτη- ανυποψίαστοι όντες- ψηφίζουν δημοκρατικά τους εκλεκτούς των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της ΕΛΙΤ, βλέπε περίπτωση ΤΣΙΠΡΑ- ΜΑΚΡΟΝ-ΜΕΡΚΕΛ, κ.λ.π. (Πρωτόκολλον 2ον).

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του πλανήτη Γη, είναι πίσω από τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδος, και την καταστροφή του Ελληνισμού, την οποίαν βιώνουμε σήμερα.

Η ΕΛΙΤ είναι πίσω από την λαθρομετανάστευση, και όλα τα κακά που συμβαίνουν στον Πλανήτη.

Αυτά φοβάται ο Πρόεδρος DONALD TRUMP και αντιδρά στη Ν.Τ.Π.-N.W.O.

Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: