ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ GREEK TRAVEL SHOW

Τους στόχους που έχει θέσει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης με βάση τις τάσεις και τις μελέτες που παρατηρούνται παγκοσμίως , περιέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του ΟΤΘ, κα Πατουλίδου Βούλα...
 κατά την ομιλία της στην έκθεση Greek Travel Show (Ελληνικές Διακοπές) που διοργάνωσε η ΔΕΘ –Helexpo στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi».

“Έχουμε ως χώρα και ως περιοχή πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στον τουρισμό. Για τους επισκέπτες και τους τουρίστες τα πλεονεκτήματα λειτουργούν από μόνα τους και είναι αυτά που μας κάνουν ανταγωνιστικούς και φέρνουν πολύτιμο εισόδημα. Στο επίκεντρό μας όμως πρέπει να είναι τα μειονεκτήματα. Η ιεράρχησή τους , η ταξινόμησή τους, η προσπάθεια για την επίγνωσή τους. Σύνθημά μας είναι σήμερα να αναγνωρίσουμε τα μειονεκτήματά μας και να επέμβουμε έγκαιρα ,έτσι ώστε να φτάσουμε να λέμε: Κάναμε τα μειονεκτήματά μας… πλεονεκτήματα”, τόνισε η κα Πατουλίδου.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στη μεγάλη αυτή έκθεση με δικό της ξεχωριστό περίπτερο , παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη τουρισμού , κ. Αλέξανδρου Θάνου, στο οποίο φιλοξενήθηκε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, παρέχοντας ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες στους επισκέπτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic