ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Βούλγαροι εξέδιδαν γυναίκες για... 10 ευρώ στην Ηλεία!

Συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 42 και 23 ετών - Δικογραφία για δύο 20χρονες - Στην ίδια επιχείρηση συνελήφθη και ένας...
28χρονος από το Μπανγκλαντές για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο δάσος της Στροφυλλίας στη Μανωλάδα Ηλείας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 42 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε πταισματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα, σε βάρος δύο 20χρονων γυναικών, υπηκόων Βουλγαρίας, ενώ στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη και ένας 28χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές κατηγορούμενος, για παράνομη παραμονή στη Χώρα.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στο δάσος της Στροφυλλίας στη Μανωλάδα Ηλείας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας συνέλαβαν επ αυτοφώρω τον 42χρονο και τον 23χρονο να εξωθούν στην πορνεία και να εκδίδουν τις δύο 20χρονες, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι μαστροποί, μετέφεραν τις γυναίκες με αυτοκίνητο, σχεδόν καθημερινά, στο δάσος της Στροφυλίας και στο Κουνουπέλι, όπου συνευρίσκονταν με αλλοδαπούς, έναντι του χρηματικού ποσού των (10) ευρώ.

Επιπλέον, ο 42χρονος μετέφερε τους «υποψήφιους πελάτες» με αυτοκίνητο από την πλατεία της Νέας Μανωλάδας στην προαναφερόμενη περιοχή, όπου ο 23χρονος εισέπραττε τα χρήματα και επιτηρούσε τον χώρο της συνεύρεσης.

Οι δύο 20χρονες αλλοδαπές είχαν μεταφερθεί από την Βουλγαρία στην Ελλάδα, πριν από δύο μήνες περίπου, από τον 42χρονο, ο οποίος μαζί με τον 23χρονο τους είχαν αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: