ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ιστορία που σοκάρει! 15χρονη κι ο φίλος της δολοφόνησαν τη μητέρα και την αδελφή της στον ύπνο τους κι μετά το έκαναν!

Το περιστατικό που ακολουθεί πρόκειται για την άκρως σοκαριστική ιστορία δυο εφήβων-δολοφόνων.

Η Κιμ Έντουαρντς και το αγόρι της...

Λούκας Μάρκχαμ οργάνωσαν και εκτέλεσαν την δολοφονία της μητέρας και της αδερφής της κοπέλας, τον περασμένο Απρίλιο στην περιοχή Spalding του νομού Lincolnshire.

Οι δύο έφηβοι που θεωρούνται οι νεότεροι δολοφόνοι της Αγγλίας, σκότωσαν την μητέρα της κοπέλας, την Ελισάβετ Έντουαρντς, και την αδελφή της κοπέλας, Κέιτ, ενώ και οι δυο κοιμόντουσαν.

Ως όπλα για να διαπράξουν το βίαιο έγκλημα τους χρησιμοποίησαν κοφτερά κουζινομάχαιρα όπως ομολόγησε το αγόρι και τα τραύματα προκλήθηκαν στην περιοχή του λαιμού.

Σύμφωνα με τον δικαστή «οι δολοφονίες ήταν βίαιες και είχαν την μορφή εκτέλεσης ενώ και τα δύο θύματα πρέπει να υπέφεραν πάρα πολύ κατά τα τελευταία λεπτά της ζωής τους».



Οι δύο δράστες, που το δικαστήριο αποκάλεσε καινούργια υπόθεση Μπόνι και Κλαιντ, αμέσως αφού δολοφόνησαν τις δύο γυναίκες, συνευρέθηκαν σεξουαλικά, στην συνέχεια έκαναν μπάνιο μαζί, και τέλος παρακολούθησαν τις ταινίες Twilight για να γιορτάσουν την βάρβαρη πράξη τους.
Οι δύο έφηβοι καταδικάστηκαν από το δικαστήριο με ποινή φυλάκισης 17μιση ετών. Κατά την διάρκεια της δίκης, ο εισαγγελέας είπε πως η υπόθεση έχει «κάποιους παραλληλισμούς με άλλες μοντέρνες εγκληματικές ιστορίες».

Ο ίδιος ανέφερε επίσης πως είχαν μια «τοξική» σχέση και ότι συμπεριφέρθηκαν με αναίσθητο τρόπο αμέσως μετά τα δολοφονικά μαχαιρώματα.



Η Κιμ Έντουαρντς πάντως, αρνήθηκε την συμμετοχή της στις δολοφονίες και υποστήριξε πως πάσχει από μια ψυχική πάθηση που της αφαιρεί την ικανότητα να σχηματίζει λογικές κρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: