ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Ο κλεμμένος θησαυρός βρέθηκε στο Χαλάνδρι: 700 κιλά χρυσαφικά, διαμάντια και μετρητά

Ασημικά και κοσμήματα, ανάμεσά τους ρολόγια, δαχτυλίδια, σταυροί και άλλα, καθώς και ποσότητα διαμαντιών μεγάλης χρηματικής αξίας βρέθηκαν σε...
δύο διαμερίσματα στο Χαλάνδρι.

Νέες αποκαλύψεις για τις πολυμελείς σπείρες, που «ξάφριζαν» σπίτια διάσημων και εταιρείες, στην Αττική και άλλες περιοχές της χώρας, φέρνει στο φως η συνεχιζόμενη έρευνα της αστυνομίας.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε δύο διαμερίσματα στο Χαλάνδρι και βρήκαν κλοπιμαία που συνδέονται άμεσα με τη δράση της μαφίας της Δυτικής Αττικής, που είχε εξαρθρωθεί από την Ασφάλεια Αττικής τον περασμένο Νοέμβριο. Όπως έγινε γνωστό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε δύο διαμερίσματα πάνω από 700 κιλά χρυσαφικά, ασημικά, ανάμεσά τους ρολόγια, δαχτυλίδια, σταυροί και άλλα, καθώς και ποσότητα διαμαντιών ανυπολόγιστης χρηματικής αξίας.


Επίσης, βρέθηκαν πάνω από 100.000 ευρώ σε μετρητά. Ολα αυτά, τα είχε κρύψει σε διάφορους χώρους των διαμερισμάτων ο 43χρονος Ελληνας που είχε συλληφθεί στις 16 Ιουνίου και κατηγορείται ως κλεπταποδόχος των συμμοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: