ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Το ωραιότερο βίντεο που θα δείτε ποτέ για την παλιά Αθήνα.. 8 λεπτά γεμάτα συγκίνηση και νοσταλγία!

«Γεια σας. Ήρθα για να σας δείξω ο ίδιος την Οδό Ονείρων. Δεν ξεχωρίζει. Είναι ένας δρόμος σαν όλους τους άλλους δρόμους της Αθήνας. Είναι ας πούμε – ο δρόμος που κατοικούμε.
Μικρός, ασήμαντος, λυπημένος, τυραννικός, μα κι απέραντα ευγενικός. Έχει πολύ χώμα, πολλά παιδιά πολλές μητέρες και πολύ σιωπή. Κι όλα σκεπασμένα από έναν τρυφερό μα κι αβάστακτο ουρανό. Εδώ σ’αυτόν τον δρόμο γεννιόνται και πεθαίνουν τα όνειρα τόσων παιδιών ίσαμε τη στιγμή που η αναπνοή τους θα ενωθεί με τ’ανοιξιάτικο αεράκι του επιταφίου και θα χαθεί. 
Όμως την νύχτα δεν τους πιάνει ο ύπνος. Κι όταν δεν ονειρεύονται, τραγουδούν…», προλόγιζε ο Μάνος Χατζιδάκις στην «Οδό Ονείρων».
Το ωραιότερο βίντεο που θα δείτε ποτέ για την παλιά Αθήνα.. 8 λεπτά γεμάτα συγκίνηση και νοσταλγία! Αυτή την εικόνα των δρόμων και των ανθρώπων της παλιάς Αθήνας θέλησε να μας θυμίσει ο χρήστης του Youtube Ang3los76 και έφτιαξε ένα υπέροχο βίντεο διάρκειας 8 περίπου λεπτών. «Μια ματιά στη πόλη μου μέσα από το πέρασμα του χρόνου με μουσική επένδυση την «Οδό Ονείρων» του Χατζιδάκι….ελπίζω να σας αρέσει», σχολιάζει στην περιγραφή του βίντεο. 


Ναι. Μας αρέσει πολύ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: