ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Ινδή υπουργός: Οι Bιαστές να κρεμιούνται ανάποδα και να δέρνονται έως ότου βγει το δέρμα τους!

«Οι Bιαστές θα πρέπει να βασανίζονται μπροστά στα θύματά τους, έως ότου να παρακαλούν για συγχώρεση», είπε η Ινδή υπουργός

Μία υπουργός στην Ινδία παραδέχτηκε ότι έδωσε εντολή στην αστυνομία να βασανίζει τους υπόπτους για υποθέσεις βιασμών και να παρακαλούν για τις ζωές τους.

Η Ούμα Μπχάρτι ανέφερε μάλιστα ότι έβαζε τις γυναίκες θύματα να παρακολουθούν τα βασανιστήρια και να βλέπουν τους κατηγορούμενους να κρεμιούνται ανάποδα.

«Οι Bιαστές θα πρέπει να βασανίζονται μπροστά στα θύματά τους, έως ότου να παρακαλούν για συγχώρεση», είπε η Ινδή υπουργός κατά τη διάρκεια περιοδείας, όπως αναφέρει το BBC.

Αναφέρθηκε μάλιστα σε μία πολύκροτη υπόθεση, τον περασμένο Ιούλιο, όταν μία μητέρα και η κόρη της βιάστηκαν ομαδικά από μία συμμορία, λέγοντας ότι η κυβέρνηση απέτυχε να απονείμει δικαιοσύνη στα θύματα.

«Οι Bιαστές θα πρέπει να κρεμιούνται ανάποδα και να δέρνονται έως ότου βγει το δέρμα τους. Και θα πρέπει να βάζουν αλάτι και τσίλι στις πληγές τους μέχρι να ουρλιάζουν από τους πόνους. Οι μητέρες και οι κόρες τους θα πρέπει να παρακολουθούν τα βασανιστήρια», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic