ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Πείτε αντίο στις άσπρες τρίχες με λεμόνι και λάδι καρύδας!

Οι γκρίζες τρίχες είναι ένας εφιάλτης πολλών γυναικών, καθώς αυτές θεωρούνται το πρώτο σημάδι γήρανσης. Ως εκ τούτου, οι γυναίκες είναι έτοιμες να...
δοκιμάσουν τα πάντα για να καλύψουν τις γκρίζες τρίχες . Υπάρχουν πολλά προϊόντα και βαφές , οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις γκρίζες τρίχες . Ωστόσο, τα αποτελέσματά τους είναι μόνο προσωρινά και εκτός αυτού έχουν και παρενέργειες!

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να ξέρετε ότι πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών μπορεί να προκληθεί από πολλές συνθήκες υγιεινής αλλά και κακές διατροφικές επιλογές. Για παράδειγμα, το θέμα των γκρίζων τριχών μπορεί να προκληθεί από ορμονικές διακυμάνσεις , το κάπνισμα, τη ρύπανση, το άγχος, τη χρήση ακατάλληλων προϊόντων για τα μαλλιά, τα χρόνια κρυολογήματα ,την ιγμορίτιδα, και τις διαταραχές του θυρεοειδούς. Επιπλέον, τα γκρίζα μαλλιά μπορεί να εμφανιστούν ως αποτέλεσμα των χαμηλών ποσών μελανίνης.


Έτσι, αντί να χρησιμοποιείτε προϊόντα γεμάτα με σκληρές χημικές ουσίες, οι οποίες κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές φυσικές εναλλακτικές λύσεις. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε μια υγιεινή και θρεπτική διατροφή. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε την ακόλουθη φυσική θεραπεία που βασίζεται σε δύο διαθέσιμα και ισχυρά συστατικά.

Λόγω της βιταμίνης Β, της βιταμίνη C, και της περιεκτικότητας του σε φώσφορο, ο χυμός λεμονιού θρέφει τα μαλλιά και αντιμετωπίζει τα αίτια των γκρίζων μαλλιών.

Μείγμα λεμονιού και λαδιού καρύδας
Συστατικά:

βιολογικό λάδι καρύδας (η ποσότητα εξαρτάται από το μήκος των μαλλιών σας)
3 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο βιολογικό χυμό λεμονιού

Οδηγίες:
Θα πρέπει να αναμείξετε τα δύο συστατικά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το μείγμα στα μαλλιά σας και κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας. Αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον μία ώρα. Τέλος, ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν. Επαναλάβετε αυτή τη θεραπεία μία φορά την εβδομάδα.

Γιατί το μείγμα αυτό είναι τόσο ευεργετικό για τα μαλλιά σας;Τα δύο συστατικά που χρησιμοποιούνται σε αυτή τη θεραπεία είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και ευεργετικά δώρα της φύσης . Το λάδι καρύδας είναι γεμάτο με αντι-μικροβιακές ιδιότητες, λαυρικό οξύ, και μέσης-αλύσου λιπαρά οξέα , που μπορούν να θεραπεύσουν και να βελτιώσουν την κατάσταση των μαλλιών σας. Ως εκ τούτου, το λάδι καρύδας μπορεί να είναι ευεργετικό για το τριχωτό της κεφαλής σας, της προώθησης της ανάπτυξης των μαλλιών, την ενίσχυση της τρίχας, τη θεραπεία των ταλαιπωρημένων μαλλιών , και της επαναφοράς των γκρίζων μαλλιών. Επιπλέον,το λάδι αυτό μπορεί να καταπολεμήσει την πιτυρίδα και αφήνει τα μαλλιά λεία και απαλά.

Από την άλλη πλευρά, ο χυμός λεμονιού μπορεί να αποτρέψει το πρόωρο γκριζάρισμα. Λόγω της βιταμίνης Β, της βιταμίνη C, και της περιεκτικότητας του σε φώσφορο, ο χυμός λεμονιού θρέφει τα μαλλιά και αντιμετωπίζει τα αίτια των γκρίζων μαλλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: