ΣΙΝΕ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE ΤΖΟΡΝΤΑΝ

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Μπαίνει στο χειρουργείο η Καίτη Γκρέυ: Άφησε γράμμα- διαθήκη για να μαθευτεί η αλήθεια!

Λίγο πριν μπει στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη πριν από λίγες ημέρες σε επέμβαση χολής, η Καίτη Γκρέυ, φοβούμενη πιθανόν...
επιπλοκές λόγω του ότι είναι μεγάλη σε ηλικία, άφησε ένα γράμμα-διαθήκη, καταθέτοντας όλες τις τελευταίες επιθυμίες της, αλλά και τα παράπονά της από την οικογένειά της.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά για τη «μεγάλη» κυρία του πενταγράμμου, αλλά το γράμμα της που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μετά και το ρεπορτάζ του «Λοιπόν» πραγματικά σοκάρει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αυτοί που το έχουν διαβάσει, κάνει εκτενή αναφορά για την κηδεία της, για το που θέλει να γίνει και πώς, το μοίρασμα της περιουσίας της, σε ποιους αφήνει τί, ενώ εξομολογείται την πικρία της για τον γιο της, την οικογένειά της και την εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη που δεν της φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

«Θέλω οι Έλληνες που με αγάπησαν και αγάπησαν και τη φωνή μου και τα τραγούδια μου να μάθουν αλήθειες για μένα από εμένα. Μέσα στο γράμμα αυτό, που θα το μοιράσω σε όλα τα ΜΜΕ, μιλάω τόσο για την πικρία που έχω από τα παιδιά μου, όσο και για τα περιουσιακά μου στοιχεία, αλλά και για όσα πιστεύω πως πρέπει να μάθει ο λαός», δήλωσε η ίδια σε δημοσιογράφους μέσα από το νοσοκομείο.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι τα παιδιά μου μου στάθηκαν σε δύσκολες καταστάσεις, όπως ήταν η τελευταία. Όχι, δεν ενδιαφέρθηκαν», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic