ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Πρόκληση σε… εστιατόριο – Η μερίδα που λίγοι μπορούν να τελειώσουν! (ΦΩΤΟ)

Λέγεται «δοκιμασία της φάλαινας» και όχι άδικα καθώς το να τελειώσεις αυτή την μερίδα σημαίνει πως...
πρέπει να φας μπακαλιάρο 900 γραμμαρίων, μισό κιλό πατάτες, μια φρατζόλα ψωμί και τέσσερα συνοδευτικά!

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που πουλά το κλασικό φαγητό των Βρετανών, fish and chips, ισχυρίζεται ότι σερβίρει την μεγαλύτερη μερίδα στο Ηνωμένο Βασίλειο, την οποία σύμφωνα με τον ίδιο, μόλις επτά άνθρωποι κατάφεραν να φάνε ολόκληρη.


Ο Τζον Χάγκερστον, λέει ότι η «δοκιμασία της φάλαινας» στο μαγαζί του περιλαμβάνει μπακαλιάρο 900 γραμμαρίων, μισό κιλό πατάτες, μια φρατζόλα ψωμί και τέσσερα συνοδευτικά, ενώ μια συνηθισμένη μερίδα μπακαλιάρου με πατάτες περιλαμβάνει 170 γραμμάρια ψαριού και 300 γραμμάρια πατάτες!
Ένας εκ των επτά που έχουν καταφέρει να τελειώσουν την τεράστια μερίδα που κοστίζει 13,68 ευρώ, κατάφερε να το κάνει μόλις σε 5 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα, ενώ βοήθησε και την κοπέλα του να τελειώσει το φαγητό της!

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης του μαγαζιού τόνισε ότι «σε δύο χρόνια που έχουμε βάλει αυτή τη δοκιμασία, μόλις επτά άνθρωποι τα έχουν καταφέρει. Έρχονται ακόμη και από τις ΗΠΑ για να δοκιμάσουν την τύχη τους. Το ρεκόρ δεν μπορεί να το σπάσει κανείς, εκτός κι αν βάλει τα φαγητά στο μπλέντερ. Έρχονται κατά μέσο όρο δέκα άτομα την εβδομάδα για να προσπαθήσουν. Όλοι επευφημούν τους διαγωνιζόμενους και υπάρχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Προκαλώ όποιος θέλει να έρθει να προσπαθήσει».
Όσοι προσπαθούν δοκιμάζουν διαφορετικές τεχνικές, είτε έχοντας να φάνε πολλές ώρες, είτε πίνοντας ανθρακούχα ποτά, όμως ελάχιστοι τα έχουν καταφέρει.
Όποιος πάντως αντεπεξέλθει παραλαμβάνει ένα αναμνηστικό μπλουζάκι και μπαίνει η φωτογραφία του στον τοίχο του καταστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic