ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ροζ σκάνδαλο στη Χαλκίδα: Η...βροχή αποκάλυψε την παράνομη σχέση!

Χαμός έγινε σε διαμέρισμα της Χαλκίδας με την 45χρονη απατημένη σύζυγο να πιάνει τον άντρα της στο κρεβάτι τους με την φαρμακοποιό της γειτονιάς.


Πριν από λίγες μέρες, η 45χρονη γυναίκα είπε στον 50χρονο σύζυγο της πως θα πάει κομμωτήριο και στη συνέχεια να πάρει το παιδί τους από το φροντιστήριο.

Μόλις η πόρτα έκλεισε, ο επιχειρηματίας από τη Χαλκίδα πήρε την 32χρονη φαρμακοποιό ερωμένη του για να της πει πως το πεδίο είναι ελεύθερο και να περάσει από το σπίτι του....

Άλλωστε, δύο ώρες του έφταναν, καθώς τόσο υπολόγιζε πως θα κάνει η γυναίκα του να επιστρέψει στο σπίτι. Όμως, ο καιρός του χάλασε τα σχέδια.

Η 45χρονη σύζυγος του λόγω της βροχής αποφάσισε μετά το κομμωτήριο να επιστρέψει σπίτι για να πάρει το αμάξι ώστε να μην χαλάσει η κόμμωση της την ώρα που θα πήγαινε στο φροντιστήριο.

Μόλις, όμως, μπήκε στο σπίτι άκουσα βογκητά από την κρεβατοκάμαρα και πήγε να δει τι συμβαίνει. Τότε έπιασε στα πράσα τον άντρα της με την 32χρονη ερωμένη του που ήταν η φαρμακοποιός της γειτονιάς.

Το παράνομο ζευγάρι μόλις αντίκρισε την απατημένη κουκουλώθηκε με σεντόνια και ακολούθησαν φωνές και βρισιές.

Η 45χρονη δεν ζήτησε εξηγήσεις και έφυγε για να πάρει το παιδί της που είχε ξεχάσει στο φροντιστήριο και απλά θα κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: