ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Σημαντική η αποχή του κόσμου στη Γ.Σ. της Καστοριάς!!!

Παντελής αδιαφορία υπήρξε, από τον φίλαθλο κόσμο της Καστοριάς, στην Πανκαστοριανή συγκέντρωση που κάλεσε ο Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ και πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, στο Δημαρχείο της πόλης.

Το θέαμα ήταν απογοητευτικό, αφού παραβρέθηκαν μόλις 40-50 άτομα.
Ο Πρόεδρος κ. Σαρηκαλαϊτζίδης ήταν απογοητευμένος από την προσέλευση και διαπίστωσε ότι το παρών έδωσαν τα ίδια άτομα που ακολούθησαν και βοήθησαν την ομάδα, την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Απ΄ότι δείχνουν τα πράγματα ο Γρηγόρης Σαρηκαλαϊτζίδης και η διοίκηση του θα προχωρήσει με ότι έχει και με ότι μπορεί, αφού κανένας από τους σοβαρούς οικονομικούς παράγοντες της πόλης δεν παραβρέθηκε, ούτε καν δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό της.

Ο στόχος της ομάδας, τόσο από το κλίμα της συγκέντρωσης, όσο και από τα συμφραζόμενα, θα είναι η παραμονή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική και η προσπάθεια αυτή θα στηριχθεί με παίκτες που θα προέρχονται, κυρίως, από το νομό.

Για την ιστορία, στην Πανκαστοριανή αυτή συγκέντρωση, παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Καστοριάς Τάκης Τριανταφύλλου, ο γραμματέας της Ιάκωβος Κοσκοσίδης, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού Λάζαρος Ζήσης, ο τέως αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος κ.α.

antennes.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic