ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Επίσκεψη μελών του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης στον Αντιπεριφεριάρχη της ΠΕ Κοζάνης κ. Πλακεντά Παναγιώτη.

Την Τρίτη 30 Μαϊου 2017 και ώρα 10 πμ αντιπροσωπία του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης « Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Λότσιο Αθανάσιο και...
τον Γραμματέα κ. Μπουκάλη Δημήτριο επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Κοζάνης κ. Παναγιώτη Πλακεντά σε προγραμματισμένη επίσκεψη την οποία προγραμμάτισε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της ΠΕ Γρεβενών κ. Δασκαλόπουλος Αντώνης και ενημερωθήκαμε για την πορεία των έργων στην επαρχιακή οδό Χρωμίου – Ποντινής στην οποία κατέρρευσε Γέφυρα παρασυρόμενη από χείμαρρο μετά από έντονη βροχόπτωση στις 9 Σεπτεμβρίου 2016. 

 Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκε και συνέδραμε με την παρουσία του και ο συμπατριώτης μας, μέλος του συλλόγου μας και Περιφερειακός Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης κ Μαρκόπουλος Δημήτρης. Ο κ Πλακεντάς μας ανέπτυξε την πορεία των διαδικασιών και μας ενημέρωσε ότι έχει γίνει νέα μελέτη η οποία συμπεριλαμβάνει νέα χάραξη, παρακάμπτοντας την κατεστραμμένη Γέφυρα. Στην πορεία των διαδικασιών έχει πραγματοποιηθεί ήδη η περιβαλλοντική μελέτη του έργου. Ο Σύλλογος μας θα παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της πορείας του συγκεκριμένου έργου και θα ενημερώνει τους πολυπληθείς συμπατριώτες μας που τους αφορά άμεσα. 




Για το Δ.Σ
O Πρόεδρος                              Ο Γ. Γραμματέας
Λότσιος Αθανάσιος                        Μπουκάλης Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: