ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

“METEORA WRESTLING ACADEMY” στο τρίπτυχο Αθλητισμός – Πολιτισμός - Εθελοντισμός

Στην υλοποίηση των πυλώνων δράσης «πολιτισμός-εθελοντισμός» προχώρησε η φιλόδοξη αθλητική διοργάνωση που θα λάβει χώρα στην Καλαμπάκα από τις 6 έως τις... 13 Ιουλίου 2017 International Model Camp «Meteora Wrestling Academy». 

Πρόκειται για τον ελαιοχρωματισμό της όψης και τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου του Κλειστού Βλαχάβειου Γυμναστηρίου Καλαμπάκας όπου θα πραγματοποιηθούν οι αθλητικές δράσεις. Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 έδωσαν το ενεργό παρών εκτός από τους εκπροσώπους της διοργάνωσης κ. Νίκο Τσιακάρα και Γιάννη Τζίκα, ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κ. Ράντος Κωνσταντίνος, δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Καλαμπάκας, αθλητές του Α.Π.Σ. Τρίκαλα, πλήθος εθελοντών και υποστηρικτών της διοργάνωσης, οι οποίοι με πινέλα και βούρτσες και κυρίως με καλή διάθεση, άλλαξαν ριζικά την όψη του κλειστού γυμναστηρίου. 

Μέρος του κόστους των χρωμάτων κάλυψε η εταιρία βιομηχανικών ειδών & οικοδομικών υλικών Σωτήριος Μιχαλίτσης & Σια Ο.Ε.
Τη διοργάνωση έχει ο Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος Τρικάλων (ΑΠΣ Τρίκαλα) σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητών Παλαίστρα (ΚΕΑΠ) και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛΟΠ) και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, του Δήμου Καλαμπάκας, του Δήμου Τρικκαίων, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Τρικάλων, του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Δικτύου Διαχείρισης Πολιτισμού. Χρυσός Χορηγός : το Κέντρο Ελαστικών –Ζαντών «Stavrakis» και υποστηρικτές η Βιομηχανία Μπισκότων «Βιολάντα» και τα Καταστήματα «Hondos Center».

Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής έχει παραταθεί μέχρι τις 20 Ιουνίου 2017 στην ιστοσελίδα : www.meteorawrestlingacademy.gr/. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail : info@meteorawrestlingacademy.gr και στο meteorawrestlingacademy@gmail.com.

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Νίκος Τσιακάρας       Γιάννης Τζίκας




Δεν υπάρχουν σχόλια: