ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Δέσποινα Τσαβαρή-Χρήστος Βλάχος 𝓢𝓽𝓾𝓭𝓲𝓸𝓓𝒆𝓵𝓽𝓪 ● WebRadio♡Studiodelta.gr

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΑΒΑΡΗ: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. 
Η μητέρα της είναι από τις Κυκλάδες και ο πατέρας της από τη Σπάρτη. Από μικρή της άρεσε το τραγούδι αφού άκουγε τη...
μητέρα της να τραγουδάει κάθε μέρα και τον πατέρα της που ήταν Διάκος κι έτσι στη χορωδία του σχολείου ξεχώρισε για την καλή φωνή της. 
Γνωρίστηκε με τη Ρένα Κεραμιώτη Ψαρά καταξιωμένη στιχουργό και με μουσικούς από τη Νάξο.
Όταν άρχισαν να την παίρνουν μαζί τους σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις, κάποια στιγμή ο κ. Σωζογιάννης Πρωτονοτάριος της έγραψε παραδοσιακά τραγούδια με μουσική και στίχους δικούς του. 
https://www.youtube.com/watch?v=RMn2SYkjJ8U

Την επιμέλεια του δίσκου είχε ο Νίκος Κονιτόπουλος.
Έτσι σιγά σιγά άρχισε να τραγουδάει με μεγάλα ονόματα όπως Βαγγέλης Κονιτόπουλος Ελένη Λεγάκη Μαρία Νομικού και πολλούς άλλους. Αργότερα έκανε ένα cd με το Γιώργο Μπήλη και άλλους καλλιτέχνες. 
https://www.youtube.com/watch?v=k1H20q8_hk4

Ακολούθησε η επιτυχημένη δισκογραφική δουλειά "Ένα ταξίδι μου ταξες" σε στίχους Στέφανου Εξαρχόπουλου, Ρίτας Γαληφού και Πόπης Σκαρλάτου με μουσική και επιμέλεια Νίκου Νομικού όπου παίζει βιολί. 

Είχε την τιμή και τη χαρά να ξεκινήσει σαν ραδιοφωνικός παραγωγός στο Radio Κόσμημα, στο TV MATZIK και στον ATLANTIS. 
Τα κοσμικά Κέντρα που έχει δουλέψει είναι "Τα Νησιώτικα", "Πεντακάθαρο", "Ωραία Σαντορίνη", "Μπουγάζη", "Γοργόνα", "Αρμενάκι", "Γλάρος", "Φάρο".

Τώρα βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους πού την αγαπούν και την σέβονται κοντά στον άνθρωπο της καλλιτέχνη τραγουδιστή στιχουργό μουσικοσυνθέτη Χρήστο βλάχο πού τής γράφει εξαιρετικούς στίχους και κοντά στο υπέροχο εξαιρετικό όμορφο !!!WWW.Studiodelta.gr !!!!!με τούς υπέροχους ανθρώπους πού την στηρίζουν και την αγαπούν τον υπεύθυνο και εξαιρετικό άνθρωπο με ψυχή καρδιά dimitri Tsirimiagko και με την υπέροχη εκπομπή τού αφιερωμένο εξαιρετικά πού εκπέμπει κάθε παρασκευή και Σάββατο 10-με 12 το βράδυ με τής υπέροχες όμορφες διαχειρίστριες Αφροδίτη Αυγοπούλου και Νόρα Δέλτα και φυσικά όλους τούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς του!! www.stoydiodelta.gr!!!

https://www.youtube.com/watch?v=1DP5XhUeYZo Με την εκπομπή μου "Μουσικά Μελτέμια" κάθε τρίτη στις 10.00 το βράδυ και με την εκπομπή μου λαϊκά απογεύματα κάθε πέμπτη 6.00 με 8.00 το απόγευμα !!!πού με στηρίζουν με τον δικό τους όμορφο τρόπο !!!!Αυτό τον καιρό ετοιμάζω πολύ όμορφες καλλιτεχνικές περιοδείες και υπέροχες συνεργασίες !!!!!και με τα υπέροχα !!!coffeeat!! τον mario Remus!!!!!!!! 
Ένα όμορφο μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον κύριο Κώστα Ντίγκο και στην υπέροχη σελίδα του VATOLAKKIOTIS.BLOGSPOT.COM


Ο ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ !!!
Η ΝΕΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ KOFIEN
ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΩΓΩ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΧΩΡΟΥΣ !!!!!!!ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!!!!!!!

𝓢𝓽𝓾𝓭𝓲𝓸𝓓𝒆𝓵𝓽𝓪 ● WebRadio♡ www.studiodelta.gr

Το WebRadio 𝓢𝓽𝓾𝓭𝓲𝓸𝓓𝒆𝓵𝓽𝓪 «γεννήθηκε» σαν ραδιοφωνική ιδέα, πριν από μερικά χρόνια. Η μουσική που εκπέμπει δεν επηρεάζεται από τις νέες σύγχρονες τάσεις. Η θεματολογία των εκπομπών δεν περιέχει «καυτή» επικαιρότητα, περιέχει όμως Ιστορία και Τραγούδια του Τόπου μας (εκπομπές «Δημοτική Παράδοση», «Μουσικά Μελτέμια»), παραμύθια για παιδιά (εκπομπή «Ο Καγκούης & η Αυγούλα»), διεθνή μουσική ιστορία (εκπομπή «Μουσικά Απρόοπτα»), διάφορες επίκαιρες θεματικές ενότητες (εκπομπή «Έχω Θέμα»), εκπομπές λόγου και ποίησης (εκπομπές «Το Ξύπνημα της Καρδιάς», «Σκόρπιες Σκέψεις», «Νυχτώνει στη Μεγάλη Πολιτεία») και τέλος, διασκεδαστική εκπομπή που ανατρέχει στις παλιές μουσικές δεκαετίες (εκπομπή «Αφιερωμένο Εξαιρετικά»). Το WebRadio 𝓢𝓽𝓾𝓭𝓲𝓸𝓓𝒆𝓵𝓽𝓪 είναι εδώ (www.studiodelta.gr) για να θυμίζει σε όλους το παλιό καλό ραδιόφωνο, να μαθαίνει στους νέους τη σπουδαία μουσική μας ιστορία αλλά και για να συντροφεύει, άλλοτε νοσταλγικά κι άλλοτε διασκεδαστικά, όλες τις ηλικίες των ακροατών μας.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: