ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Survivor: Που θα «κρυφτούν» οι 6 παίκτες πριν τον τελικό;

Ο Acun Ilicali θέλει να προστατέψει τους survivors και κυρίως, να προστατέψει το προϊόν από τις διαρροές

Ένα φλέγον ερώτημα έχει απασχολήσει τα Μέσα και τους τηλεθεατές του Survivor τις τελευταίες μέρες, που δεν είναι άλλο από το που θα «κρυφτούν» οι παίκτες μέχρι τον τελικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Μουσούρη στην εφημερίδα Spirto, o Acun Ilicali θέλει να προστατέψει τους survivors και κυρίως, να προστατέψει το προϊόν από τις διαρροές. Έτσι, οι τέσσερις του ημιτελικού και οι δύο που θα αποχωρήσουν θα φιλοξενηθούν για μία εβδομάδα στη βίλα του Τούρκου παραγωγού στα Αλάτσατα, απέναντι από τη Χίο.

Οι παίκτες που πέρασαν στην τελική τετράδα θα μείνουν λίγο παραπάνω στην έπαυλη του Acun Ilicali. Όταν θα προβληθούν τα επεισόδια με τις επόμενες αποχωρήσεις, οι δύο παίκτες που δεν πέρασαν στον ημιτελικό θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Οι τέσσερις θα γυρίσουν στη χώρα μας μία μέρα πριν τον ημιτελικό, ώστε να μείνουν μακριά από κάμερες και μικρόφωνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι διαρροές που λένε ότι οι παίκτες θα βρίσκονται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ή σε ξενώνα έξω από την πρωτεύουσα, γίνονται για να αποπροσανατολιστεί το κοινό και να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: