ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Η έκκληση βοήθειας του Πολυχρονίδη: Βοηθήστε το παιδί μου να ζήσει (video)

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έκανε μια έκκληση βοήθειας στον κόσμο γιατί περνάει δύσκολες στιγμές.

Τι συμβαίνει στον παρουσιαστή του του τηλεπαιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης»; Τι ζητάει από τον κόσμο;



Έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα για να μεταφερθεί ο βαπτιστήρας του, Βαγγέλης Ελευθεριάδης στο Μεμόριαλ της Αμερικής. Ο μικρός έχει καρκίνο και χρειάζεται 500.000 δολάρια για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του εξωτερικού. Ο μικρός βρίσκεται στο Λονδίνο και μετά από θεραπείες βγήκε για Τρίτη φορά νικητής. Ο παρουσιαστής μίλησε στην εφημερίδα espresso και εξήγησε τι ζητάει από τον κόσμο.
«Τρία χρόνια παλεύει με τον καρκίνο ο Βαγγέλης και βγαίνει νικητής. Είναι όμως πέντε χρόνων και από την ηλικία των δύο βρέθηκε καθηλωμένος στο κρεβάτι του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Ελπίς» και του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού». Το νευροβλάστωμα είναι μια επιθετική μορφή καρκίνου, με μεγάλη παιδική θνησιμότητα. Δεν λογαριάζει παιδικές ψυχές και επιστρέφει πόλι και πάλι. Πρόσφατα, η τελευταία ενημέρωση των γιατρών δεν άφησε καμία ελπίδα για το παιδί μου – γιατί παιδί μου τον νιώθω τον Βαγγέλη. Μας έδωσαν 85% πιθανότητα σήμερα να ξαναχτυπήσει ο καρκίνος με νέα μετάσταση.

Αποφάσισα να ξεκινήσω μια μεγάλη φιλανθρωπική εκστρατεία αγάπης ζητώντας τη στήριξη του κόσμου, μέσα από συναυλίες, αθλητικές συναντήσεις και όχι μόνο. Παρακαλώ όλους να βοηθήσουν. Μόνο μια ελπίδα έχουμε,αλλά κοστίζει 500.000 δολάρια.

Ενα πειραματικό εμβόλιο που μας δίνει πιθανότητα 85% να γίνει ο Βαγγέλης καλά, υγιής. Να επιστρέψει στη ζωή του, στο παιχνίδι, στα γέλια, στο σχολείο που δεν πήγε, στη γειτονιά που τον περιμένει, στην αγκαλιά των γονιών του, χωρίς καλώδια, σωληνάκια και ορούς», δήλωσε στην espresso.

Η σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook ονομάζεται: «Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη «fight for Evaggelos life».

Δεν υπάρχουν σχόλια: