ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Εκδήλωση στο ειδικό σχολείο Πτολεμαΐδας - φωτό+video

Εκδήλωση στο ειδικό σχολείο Πτολεμαΐδας με χορό και απονομές δώρων από την Γραμματέα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου...
ΚΑΙΣΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, την ταμία του Συλλόγου ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΥΣΙΟΥ και τη Αντιπρόεδρο του συλλόγου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΡΤΗ.




η εκδήλωση του ειδικού σχολείου συνεχίζετε με τραγούδι και χορούς


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ...

Θα θέλαμε μέσα από τα βάθη της καρδιά μας να ευχαριστήσουμε για την όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ειδικό Σχολείο όλους όσους συνέβαλαν. 

Να ευχαριστήσουμε τους εξής χορηγούς: To super market CENTRO CASH AND KARRY. Το Μάρκετ κρεάτων – σφαγεία Χαλκηδόνας του κ Χ¨ ΜΑΣΟΥΡΑ που στεγάζετε στο CENTRO CASH AND CARRY. Την βιομηχανία πάγου του ΛΕΠΟΥΡΑ του κ Θεόδωρού Λιπιρίδη, 
(1ο χιλιόμετρο Πτολεμαΐδας – Ανατολικού). 
Το κ ΓΙΩΡΓΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστεία στο δρόμο για το Ανατολικό. Τον κ ΚΩΣΤΑ ΤΙΜΟΝΙΔΗ αρτοποιεία – ζαχαροπλαστεία Αυστραλός. Τον γύρο – λαγάνα ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ των αδερφών ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. Τα ζαχαροπλαστεία ΡΩΞΑΝΗ – ΛΑΖΑΡΙΔΗ. 
Το CATERING ΚΩΣΤΑΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ Τον δρομέα υπέρ αποστάσεων κ. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ για την έμπρακτη κοινωνική του ευαισθησία προς τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης KOZAN .GR – ΕΡΤ 3 – FLASH – WEST CHANNEL . Το σύλλογο εργαζομένων ΟΤΕ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ. Τον διευθυντή του Ειδικού Σχολειού κ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ και όλους τους εκπαιδευτικούς για την άριστη εκπαίδευση που πρόσφεραν στα παιδιά μας. Και κυρίως όλα τα μέλη του συλλόγου του Δ.Σ για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα 3 χρόνια. Σαν ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με υγεία. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!! 

Με τιμή Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΥΛΑΣΙΚΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: