ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Το απόλυτο viral: Εκείνος…φέτες, εκείνη χοντρούλα-Η απάντηση στον ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ δικηγόρο που ΚΡΑΖΕΙ τις Ελληνίδες πλαδαρές γκόμενες!

Γιατί όπου ανθεί η αγάπη, τα στερεότυπα πάνε περίπατο…μαζί με τα κόμπλεξ

Είναι από τα θέματα που κανονικά θα έπρεπε να...

διδάσκεται στα σχολεία. Και ναι μη σας φανεί υπερβολικό. Γιατί το θέμα που κάνει θραύση στα social media είναι μέρος της ζωής όλων μας και αφορά στα πρότυπα, στα στερεότυπα και στις νόρμες που εδώ και χρόνια ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ με αόρατα κάγκελα εκατομμύρια γυναίκες και άνδρες σε όλο τον πλανήτη.

Ελάτε…πείτε την αλήθεια! Όλοι τρέμουμε στην ιδέα μην πάρουμε κανένα κιλό και μας κράξει ο περίγυρος μας. Όσοι/όσες έχουμε περιττά κιλά (οι περισσότεροι τουλάχιστον) σκεφτόμαστε με τρόμο την έκθεση στα σαρκοφάγα μάτια στις παραλίες, κοκκινίζουμε στην ιδέα ότι θα μας κουτσομπολέψουν, πως θα «παίξουν» με τις εξωτερικές μας ατέλειες (κι ας είναι περιβόλι η ψυχή μας).

Γι΄ αυτό προκάλεσε σάλο η ανεκδιήγητη ανάρτηση στο facebook του δικηγόρου από τη Θεσσαλονίκη, του Θάνου (σβήσαμε το επώνυμο για να μην του την πέσει το σύμπαν όλο, του φτάνει το κράξιμο που έχει ήδη φάει). Ο κύριος αυτός που λέτε, ο σπουδαγμένος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο οποίος ως δικηγόρος πιστεύει ακράδαντα ότι όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο αλλά όχι απέναντι στην ζυγαριά έγραψε τα ακόλουθα, με αφορμή την εξόρμησή του στις παραλίες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος:
Πρώτο δυνατό τριήμερο για παραθαλάσσια εξόρμηση και δυστυχώς για άλλη μια χρονιά επιβεβαιώνεται το τραγικότατο φαινόμενο της παντελώς αγύμναστης - πλαδαρής Ελληνίδας γκόμενας, που νομίζει, όμως, ότι είναι τουλάχιστον ημίθεα...

Ζελεδένιες κοιλιές και πεσμένοι γλουτοί παντού τριγύρω, με τυλιγμένα πολύχρωμα κιτς μαγιώ που αδυνατούν να καλύψουν τις ατελείωτες ατέλειες των ξεδιάντροπων κοριτσιών που κυκλοφορούν ανέμελα, έχοντας άγνοια της κάκιστης ημίγυμνης τους όψης, καθώς έχουν να γυμναστούν από την Γ´ Γυμνασίου...

Κάποιες, δε, έχουν το τρομερό θράσος να φορούν τέρμα σκαφτά, αποκαλυπτικότατα μαγιώ ενώ ο πισινός τους δεν είναι αντίστοιχα σφριγηλός, ώστε να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων...
Τραγικές φιγούρες δίπλα τους, οι απογοητευμένοι κακόμοιροι σύντροφοι άντρες τους, οι οποίοι παρακολουθούν αποσβολωμένοι τις wanna be baywatch girls ναυαγοσώστριες - πνιγμένες φιλενάδες τους να περιφέρονται στην αμμουδιά σαν φάλαινες ή σαν βατράχια με μαγιώ στην καλύτερη περίπτωση...
Υ.Γ.: κορίτσια τα μεταξωτά σκαφτά Brazilian μαγιώ, θέλουν και επιδέξιους κώλους...
Υπερέλεος, λυπηθείτε τουλάχιστον εμάς τους αθώους και καλόπιστους τρίτους παρατηρητές, που ήρθαμε να χαλαρώσει το μάτι μας στην παραλία και μας έχετε διαλύσει την αισθητική μας, αφού δεν σέβεστε τους συνοδούς σας!

Κορίτσια το νου σας. Αν σε κάποια αρέσει ο κύριος Θάνος, πρέπει να υπογράψει προσύμφωνο ότι δε θα παχύνει, δε θα πλαδαρέψει και δε θα φοράει σκαφτά Brazilian μαγιό αν δεν την κολακεύουν!

Ευτυχώς, η απάντηση στον ανεκδιήγητο τύπο έρχεται μέσα από τα social media τα οποία ο εν λόγω δικηγόρος χρησιμοποίησε για να προωθήσει τις κατά τα άλλα γεμάτες αισθητική ιδέες του…

Η Jazzy είναι μια ζουμερή γυναίκα που έκανε το Instagram να λιώσει και να της χαρίσει απλόχερα χιλιάδες likes, για την ακρίβεια 58.459.

Όπως η ίδια λέει, δεν έχει επίπεδο στομάχι, όταν τρέχει ακούει το κορμί της να κάνει ήχο που μοιάζει με κύμα, το λεγόμενο φλαπ-φλαπ, όμως ο σύντροφός της ο οποίος γεννήθηκε FIT, την αγαπά όπως ακριβώς είναι.

Η φωτογραφία του ζευγαριού σε μια παραλία, μα κυρίως η ανεμελιά τους και το χαμόγελο που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, είναι η ηχηρή απάντηση σε εκείνους που βλέπουν μόνο επιδερμικά, σε εκείνους που θα είναι για πάντα δέσμιοι της εικόνας, σε εκείνους που ποτέ δεν θα γελάσουν αν δεν έχουν βουρτσίσει τα δόντια τους, σε εκείνους που ποτέ δε θα ξαπλώσουν σε μια αμμουδιά για να μη λερωθούν, σε εκείνους που ποτέ δε θα ευχαριστηθούν ένα σουβλάκι δίχως ενοχές….

Δεν υπάρχουν σχόλια: