ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Παιδόφιλος επιχειρηματίας από το Βόλο έκανε διακοπές με 14χρονη στην Κέρκυρα

Σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη γνωστού,55χρονου, επιχειρηματία του Βούλου, καθώς έκανε διακοπές στην Κέρκυρα με 14χρονο κορίτσι, σε βάρος του οποίου...
ασελγούσε για δύο ολόκληρα χρόνια.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, την ώρα που επιχειρούσε να βιάσει το κορίτσι μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Στο σημείο βρέθηκαν αίματα του παιδιού από την πάλη με τον 55χρονο επιχειρηματία. Η 14χρονη αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει. Οι αστυνομικοί που τον παρακολουθούσαν επενέβησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 55χρονος ασελγούσε σε βάρος του παιδιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ στο παρελθόν το ίδιο έκανε και με τη 16χρονη αδερφή του θύματος, η οποία σήμερα είναι 18 ετών.

Ο δράστης είναι εύπορος επιχειρηματίας του Βόλου, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι όλα συνέβαιναν με την συγκατάθεση της μητέρας του κοριτσιού, στην οποία ο επιχειρηματίας έδινε δώρα, όπως κινητά τηλέφωνα, πλήρωνε το ενοίκιο και άλλα με αντάλλαγμα να έχει τη συναίνεσή της να παίρνει μαζί του για πολλές ημέρες το παιδί.

Η μητέρα της 14χρονος συνελήφθη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία.

iefimerida.gr


Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο επιχειρηματίας ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ κατά το παρελθόν φέρεται να είχε αντίστοιχη «σχέση» με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης. Οι δύο αδερφές προέρχονται από πολύ φτωχή οικογένεια και ο επιχειρηματίας το ήξερε. ο εκμεταλλευόταν και ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Πολλές φορές πλήρωνε το ενοίκιο της οικογένειας και άλλες έκανε δώρα με αποκλειστικό στόχο όπως φαίνεται να έχει τη συγκατάθεση της μάνας. Ο δράστης που είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού προσφέρθηκε πριν από λίγες μέρες να πάει διακοπές και να πληρώσει τα έξοδα της μικρής στην Κέρκυρα. Η μητέρα δέχθηκε ξανά, όμως αυτή τη φορά το έγκλημα δεν έμεινε σκεπασμένο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: