ΣΙΝΕ

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

19χρονος πέθανε με τον πιο άδικο τρόπο. Σήμερα η μητέρα του προειδοποιεί όλα τα νέα παιδιά για αυτό τον θανάσιμο κίνδυνο!

O 19χρονος, Connor Reid Eckhardt, ζούσε μία πολύ χαρούμενη ζωή. Ήταν ένας δραστήριος νέος που αγαπούσε την καθημερινότητά του και ζούσε μαζί με μία οικογένεια που τον λάτρευε.

Είχε μία πολύ καλή σχέση με τους γονείς και τις δύο μικρότερες αδερφές του, με τις οποίες περνούσε πολύ χρόνο.

Αλλά η καλή του τύχη θα τελείωνε εξαιτίας μίας λάθος επιλογής.


Μαζί με φίλους, πήρε το νόμιμο ναρκωτικό «Spice.» Πωλείται σε μικρές συσκευασίες που θυμίζουν γλυκά, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο. Περιέχει συνθετική μαριχουάνα.
Ο Connor έπεσε σε κώμα και έμεινε σε μηχανική υποστήριξη για 4 μέρες, αλλά η τύχη του είχε αποφασιστεί.

Μετά από αυτές τις 4 μέρες, ανακηρύχτηκε πως ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Η οικογένειά του έπρεπε να τον αποχαιρετήσει για μία τελευταία φορά.

Μετά, έκλεισαν την μηχανική υποστήριξη.

Οι γονείς του όμως δεν θέλουν ο θάνατός του να είναι μάταιος και θέλουν να προειδοποιήσουν τον κόσμο για τους κινδύνους των νόμιμων ναρκωτικών.

Πάnω από όλα, θέλουν να γίνει παράνομη η πώληση του προϊόντος αυτού στις ΗΠΑ. Είναι σίγουροι πως ο γιος τους δεν θα το είχε δοκιμάσει εάν δεν ήταν τόσο εύκολο να το βρει.

Για τον Connor είναι πολύ αργά, αλλά μπορούν να σωθούν πολλές άλλες ζωές.

Επειδή κάτι δεν είναι παράνομο δεν σημαίνει ότι δεν είναι και επικίνδυνο. Γι’αυτό είναι σημαντικό να μοιραστείτε αυτή την ιστορία. Η γνώση και η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές.

press-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: