ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Κτηνωδία: Σχεδίαζε να βιάσει και να σκοτώσει 200 (!) γυναίκες (Photo, Video)

Βγαλμένο από την πιο αρρωστημένη φαντασία συγγραφέων αστυνομικής λογοτεχνίας είναι η ιστορία ενός 33χρονου ο οποίος εκτίει ήδη ποινή 10 ως 20 ετών για απόπειρα βιασμού.

Ο Φρανκ Γιέγκερ καταδικάστηκε το 2013 από δικαστήριο της Πενσιλβάνια για απόπειρα βιασμού. Και σήμερα, η φρικιαστική του ιστορία ξαναήλθε στην επιφάνεια, καθώς συζητήθηκε η έφεσή του στην πρωτόδικη απόφαση

Ο Γιέγκερ είχε συλληφθεί το 2012, όταν μια κτηματομεσίτρια είχε καταγγείλει στις αρχές τη συμπεριφορά του ως ιδιαίτερα ύποπτη. Συγκεκριμένα, ο Γιέγκερ είχε πάει στο γραφείο της και της είχε ζητήσει να του δείξει ένα απομονωμένο σπίτι που δήθεν τον ενδιέφερε.

Εκείνη αρνήθηκε επειδή έκρινε ότι ο Γιέγκερ φερόταν παράξενα και έτσι εκείνος έφυγε. Έπειτα από λίγη ώρα επέστρεψε και άρχισε να την ζητά επίμονα να τον ακολουθήσει στο σπίτι, λέγοντας ότι υπήρχε διαρροή σε κάποιον σωλήνα. Όταν ένας συνάδελφός της μεσίτριας μπήκε στο δωμάτιο για να δει τι συνέβαινε, ο ύποπτος πανικοβλήθηκε και έφυγε.

Η αστυνομία κινήθηκε άμεσα και στο αυτοκίνητο του Γιέγκερ βρήκε «σύνεργα βιασμού»: πιστόλια, μαχαίρια, μια μεταλλική αλυσίδα και σχοινί. Αμέσως τον συνέλαβε και κατά την ανάκριση ο Γιέγκερ ομολόγησε. Ωστόσο, οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ.

Στο σπίτι του Γιέγκερ βρέθηκε ημερολόγιο στο οποίο ο συλληφθείς είχε καταγράψει τα ονόματα 200 γυναικών, τις οποίες σχεδίαζε να βιάσει και να σκοτώσει. Ο ίδιος έγραφε στο ημερολόγιό του: «Ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταπνίξω αυτές τις ορμές μέσα μου... Απολαμβάνω το κυνήγι και ανυπομονώ να κερδίσω το έπαθλό μου».

Στη δίκη του ο Γιέγκερ, ο οποίος έχει σοβαρή παραμόρφωση στο πρόσωπο και -όπως υποστήριξε- δέχθηκε άγριο bullying στα σχολικά του χρόνια, δήλωσε ότι όλες οι γυναίκες που γνώριζε αισθάνονταν αποστροφή για τον ίδιο, πράγμα που τον οδήγησε στο αρρωστημένο σχέδιό του.

Στην έφεσή του, ο Γιέγκερ ισχυρίστηκε ότι ομολόγησε κάτω από την ψυχολογική πίεση που δέχθηκε από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Ωστόσο, το δικαστήριο απέρριψε την έφεση και επικύρωσε την πρωτοβάθμια ποινή του.

Δείτε το βίντεο...

topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: