ΣΙΝΕ

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Γ Εθνική: Καταργείται ο νόμος για τους 33άρηδες - 16 και 17 Σεπτεμβρίου πιθανότατα η σέντρα!

Σταδιακά οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, αρχίσουν την προετοιμασία τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της την Δευτέρα 24 Ιουλίου αναμένονταν στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ να αναρτηθεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις για την νέα σεζόν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ομοσπονδία προσανατολίζεται να καταργήσει τον περιορισμό της χρησιμοποίησης τριών ποδοσφαιριστών από 33 χρονών και πάνω, δίνοντας την ευχέρεια στις ομάδες να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση στο μετεγγραφικό παζάρι.
Ταυτόχρονα όπως όλα δείχνουν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στους τέσσερις ομίλους της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα γίνει το σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου.
Αρχικά είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει αργότερα, κάτι που όπως φαίνεται δεν είναι εφικτό, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα υπάρχουν αγώνες μπαράζ για να αναδειχθούν οι ομάδες που θα προβιβαστούν στο πρωτάθλημα της Football League.

dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: