ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Οι ευτυχισμένοι και υγιείς άνθρωποι έχουν αυτές τις 3 συνήθειες

Αν θέλεις να είσαι χαμογελαστή και ευτυχισμένη, τότε θα πρέπει να υιοθετήσεις τις παρακάτω συνήθειες που ακολουθούν οι ευτυχισμένοι και υγιείς άνθρωποι.

Μπορεί στην κοινωνία των πολλών ταχυτήτων που ζούμε πλέον να έχουμε και δύσκολες στιγμές, όμως υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που ξεχνάμε να κάνουμε κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να έχει επίπτωση στη ζωή μας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που χαμογέλασες κα ένιωσες ξέγνοιαστη στην καθημερινότητα σου;

Η πίεση της δουλειάς, το άγχος στο σπίτι να τα προλάβεις όλα, αλλά και οι εξωτερικές δουλειές (για τις οποίες τρέχεις κάθε τόσο) δεν σε αφήνουν να χαρείς ή να χαμογελάσεις ούτε 5 λεπτά και κάπως έτσι καταλήγεις και πάλι στο σπίτι να κάθεσαι κουρασμένη στον καναπέ περιμένοντας την επόμενη μέρα να πας πάλι για δουλειά.

Αν θέλεις όμως και πάλι να σε δεις ευδιάθετη, χαμογελαστή και ευτυχισμένη, τότε θα πρέπει κι εσύ να υιοθετήσεις τις παρακάτω συνήθειες που ακολουθούν οι ευτυχισμένοι και υγιείς άνθρωποι.

1. Σταμάτα να προσπαθείς να ευχαριστήσεις τους πάντεςΑν είσαι ένα από αυτά τα άτομα, που προσπαθεί να είναι καλή και να ευχαριστήσει, όλο τον κόσμο, τότε πρέπει να κόψεις άμεσα αυτή τη συνήθεια. Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να είναι προτεραιότητα σου είναι να είσαι ευτυχισμένη εσύ με τον εαυτό σου και να του δίνεις ό,τι του αξίζει. «Να εγκρίνεις τον εαυτό σου σημαίνει να λες ναι στον εαυτό σου, στην υγεία και στο είδος της ζωής που θέλεις να ζήσεις, αναφέρουν οι ειδικοί.

2. Απόλαυσε τη σιωπή«Η ζωή συμβαίνει αυτή τη στιγμή», αναφέρουν οι ειδικοί και οι σκέψεις μας συχνά παρασύρονται για να επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος. Κάθε φορά που αρχίζουμε να νιώθουμε ανησυχία και άγχος οι ειδικοί συνιστούν, να επικεντρωθούμε στο παρόν, να κλείσουμε τα μάτια μας για λίγο και να απολαύσουμε την σιωπή που επικρατεί γύρω μας.

3. Έλα σε επαφή με τη φύσηΌλοι οι άνθρωποι κάνουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα στη ζωή μας. Βασιζόμαστε στην τεχνολογία για να επικοινωνήσουμε με φίλους, για να τα πάμε καλά στη δουλειά μας ή απλά για να μάθουμε τι συμβαίνει στον κόσμο. Δεν έχουμε σκεφτεί όμως, πως τίποτα δεν είναι πιο αναζωογονητικό και ανακουφιστικό από το να πάμε μια βόλτα και να εισπνεύσουμε καθαρό αέρα. Η φύση βοηθά σε πολλά πράγματα και το να κάνεις μια βόλτα κάθε φορά που αισθάνεσαι πιεσμένη και κουρασμένη είναι η καλύτερη λύση που θα μπορούσες να σκεφτείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: