ΣΙΝΕ

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

5 μαγικά tips για να “στρώνουν” τέλεια τα ρούχα σου!

Αρκετές φορές έχεις ετοιμαστεί για κάπου και καταλαβαίνεις παύλα βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά με το αποτέλεσμα.
Το μπλουζάκι είναι πολύ φαρδύ, η φούστα πολύ μακριά, το παντελόνι ακουμπάει το πάτωμα κ.λ.π.!

Από σήμερα τίποτα από όλα αυτά δεν θα σε αγχώνουν και δεν θα σε κάνουν να αλλάξεις ντύσιμο. Θα σου πούμε 5 tips και όλα θα φαίνονται τέλεια.

1.Το shorts σου είναι μεγάλο και σου…πέφτει!
Μα είναι δυνατόν να έχασα 4 κιλά από το προηγούμενο Καλοκαίρι; Nαι είναι και το ίδιο shorts δεν είναι πια στην σωστή θέση. Τι κάνεις: το σετάρεις με ένα πουκάμισο ή ένα t-shirt ώστε να πάρει λίγο… όγκο στην περιοχή της μέσης και να σταθεί σωστά. Ή απλά προσθέτεις μία λεπτή ζώνη, αφού το σηκώσεις λίγο πιο ψηλά
2.Το φόρεμα σου ή η φούστα σου είναι πολύ μακριά!
Μία είναι η λύση: δέσε ένα μικρό κόμπο στο πλάι και δώσε boem τελείωμα στο ρούχο σου. Μπορείς έτσι να αποφύγεις τα ψηλοτάκουνα και να φορέσεις το αγαπημένο σου κομμάτι με flat shoes!

3.To φόρεμα σου είναι πολύ …sexy
Το αγαπημένο σου φόρεμα είναι τέλειο, αλλά για πρωί θα το έλεγες και λάθος. Θυμίζει νυχτικό και είναι αρκετά sexy. Tι κάνεις: layering, leyering, leyering. Φόρεσε ένα basic tshirt και απόλαυσε το φόρεμά σου όλη μέρα.

4.Το t shirt σου είναι πολύ φαρδύ!
Η λύση: ξαναδιάβασε την λύση 2 δηλαδή. Κόμπος και πάλι κόμπος. Δέσε στο tshirt χαλαρά μπροστά ή στο πλάι έναν κόμπο και δημιούργησε ένα πιο casual chic look.

5.To φόρεμα μου είναι πολύ φαρδύ στην μέση
Ζώνη αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη. Εκτός από πιο λεπτή σιλουέτα θα δείξει και το όλο σύνολο πιο στιλάτο!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: