ΣΙΝΕ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE ΤΖΟΡΝΤΑΝ

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Συνάντηση Δημάρχου Γρεβενών Γ. Δασταμάνη, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Στις εργασίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Δυτ. Μακεδονίας συμμετείχε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 11-12 Ιουλίου 2017 στην Κοζάνη.
Στο περιθώριο των εργασιών ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα καθώς και με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, κ. Καρυπίδη και του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτ. Μακεδονίας κ. Μιχελάκη. Ο Δήμαρχος τους έθεσε απ’ ευθείας την αναγκαιότητα υλοποίησης των βασικότερων αναπτυξιακών έργων της περιοχής μας, όπως η ολοκλήρωση του βόρειου τμήματος του Ε65, η αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, το φυσικό αέριο καθώς και το Επιχειρησιακό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΕΣΒΑΑ) Γρεβενών.

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων τόνισε στον Δήμαρχο πώς τόσο το έργο του φυσικού αερίου όσο και η ολοκλήρωση του Ε65 αποτελούν δεσμεύσεις της κυβέρνησης, όπως ανάλυσε και στην ομιλία του κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic