ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Το συρτάκι σε εκτέλεση με βιολί που τους κουζούλανε όλους σε εκπομπή στην Ρουμανία! - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχει Έλληνας αλλά και φυσικά ξένος τουρίστας που να έχει επισκεφτεί την χώρα μας και να μην έχει ακούσει το διάσημο συρτάκι από την ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη «Ζορμπάς ο Έλληνας».
Η μουσική σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη έχει αγαπηθεί από όλους στο πέρασμα των δεκαετιών και αποτελεί πλέον σύμβολο του ελληνισμού ανά τον κόσμο!

Ο ιδιαίτερος, αυξανόμενος ρυθμός του τραγουδιού, οι συγχρονισμένες κινήσεις των χορευτών και η ένταση που εκφράζει το συρτάκι, είναι όλα βασικά στοιχεία της τεράστιας επιτυχίας του!

Σχεδόν σε κάθε εκτέλεση της διάσημης μουσικής, το μουσικό όργανο που ακούμε είναι το μπουζούκι. Είναι ένας ήχος που έχει σχεδόν ταυτιστεί με το συγκεκριμένο όργανο και όλοι το έχουμε συνηθίσει. Πως θα σας φαινόταν λοιπόν να ακούγατε το αγαπημένο συρτάκι σε καλλιτεχνική εκτέλεση με βιολί;

Ακούστε και εσείς την σπάνια, ασυνήθιστη, αλλά αρκετά εντυπωσιακή εκτέλεση του τραγουδιού του «Ζορμπά» από την ταλαντούχα Ρουμάνα βιολίστρια Florentina Runceanu στο μουσικοχορευτικό show Calin Geambasu!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic