ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Ανοίγει ο δρόμος για τις εκλογές στην ΕΠΟ! Ποιες Ενώσεις ψήφισαν υπέρ του νέου καταστατικού

Με 149 «ΝΑΙ» και μόλις 32 «ΟΧΙ», πέρασαν οι αλλαγές στο Καταστατικό της ΕΠΟ, αφού για να υπάρξει έγκριση, χρειάζονταν τα 3/4 των ψήφων, κάτι που εντέλει συνέβη. Έκπληξη με...
Τρίκαλα και Χανιά, διάσπαση στις ψήφους της Μεσσηνίας. Οι ομιλίες πριν την ψηφοφορία.

Όπως αναφέρει το Sport24, παρά τους φόβους που μπορεί να υπήρχαν, εντέλει πέρασαν οι τροποποιήσεις στο Καταστατικό της ΕΠΟ που πρότεινε η FIFA στην σημερινή (30/6) Γ.Σ. της Ομοσπονδίας, παρουσία εκπροσώπων των διεθνών Συνομοσπονδιών. Με 149 «ΝΑΙ» και μόλις 32 «ΟΧΙ», πέρασαν οι αλλαγές, αφού απαιτούνταν τα 3/4 των ψήφων, κάτι που εντέλει συνέβη.

Δέκα ΕΠΣ ψήφισαν κατά, ενώ η Μεσσηνία είχε διάσπαση στις ψήφους τις. Από ‘κει και πέρα, όλες οι ομάδες της Super League ψήφισαν ΝΑΙ, το ίδιο και οι εκπρόσωποι της Football League, όπως φυσικά και η πλειοψηφία των Ενώσεων που συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση.

«ΟΧΙ» ψήφισαν η Δυτική Αττική, η Εύβοια, η Ηλεία, το Ηράκλειο, η Καρδίτσα, η Κέρκυρα, η Κεφαλληνία-Ιθάκη, η Λακωνία, το Λασίθι, η Μεσσηνία είπε «ΟΧΙ» με ψήφους 2-1 («ΝΑΙ» είπε ο κ. Τουρλομούσης) και ο Πειραιάς. Έτσι, λοιπόν, με βάση την πλειοψηφία έγινε δεκτή η τροποποίηση του Καταστατικού.

Πλέον, ανοίγει ο δρόμος για να διενεργηθούν εκλογές στο τέλος του Ιουλίου, προκειμένου να υπάρξει αιρετή διοίκηση στην ΕΠΟ και να ολοκληρωθεί η θητεία της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

Οι τροποποιήσει στο Καταστατικό της ΕΠΟ εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια: