ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Εξαφανίστε άμεσα Κουνούπια, Μύγες και Κατσαρίδες από το Σπίτι σας με ΑΥΤΟ το Φυσικό Εντομοαπωθητικό!

Ενώ υπάρχουν πολλά ισχυρά εντομοκτόνα που υπόσχονται να κρατήσουν τα έντομα μακριά, δεν είναι απαραίτητα καλό για εσάς και τους αγαπημένους σας!

Οι ισχυρές χημικές ουσίες των εν λόγω παρασκευασμάτων μπορούν να καταστρέψουν τον κήπο σας, να ερεθίσουν το δέρμα σας και να αποτελέσουν απειλή για τα κατοικίδια ζώα της οικογένειάς σας! Αλλά τώρα μπορείτε να κρατήσετε κουνούπια, τις μύγες και τις κατσαρίδες σε απόσταση με μια απλή λύση.

Και το καλύτερο… τα συστατικά πιθανώς να τα έχετε ήδη! Όλοι γνωρίζουμε ότι τα κουνούπια φέρνουν επικίνδυνες ασθένειες όπως ο Ζίκα και ο ιός του Δυτικού Νείλου, αλλά υπάρχουν πράγματα για αυτά τα παράσιτα που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν.

Ενώ τόσο τα θηλυκά όσο και τα αρσενικά κουνούπια τρέφονται με νέκταρ λουλουδιών, τα θηλυκά είναι τα μόνα που πιπιλίζουν το αίμα, γιατί αυτό το αίμα τους δίνει το καύσιμο που χρειάζονται για να κάνουν τα αυγά τους. Μόλις φτάσουν τα κουνούπια στην ενηλικίωση, τρώνε όλη μέρα και νύχτα σε σκιερές, δροσερές περιοχές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επέλεξαν να εισέλθουν στο κλιματιζόμενο σπίτι σας τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες! Τώρα όμως μπορείτε να τους εμποδίσετε να πετάξουν στον χώρο σας με μια εύκολη λύση τριών συστατικών!

Για αυτό το απωθητικό, θα χρειαστείτε:
½ φλιτζάνι φυτικό έλαιο
½ φλιτζάνι αιθέριο έλαιο μέντας
½ φλιτζάνι ξύδι (τουλάχιστον 9% οξύτητα)

Αναμείξτε τα συστατικά σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και να ρίξτε το μείγμα σε κάθε δωμάτιο! Όχι μόνο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως προληπτικό μέτρο στο σπίτι σας, αλλά μπορείτε επίσης να το ψεκάσετε απευθείας στο δέρμα σας και γύρω από την αυλή σας. Τώρα δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα, ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε αυτό το καλοκαίρι!

Αυτή η απλή λύση είναι αποτελεσματική και εύκολη για το δέρμα, τα κατοικίδια ζώα και τη φύση!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: