ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Κάτοικος Πτολεμαΐδας ο ψαροντουφεκάς που τραυματίστηκε θανάσιμα από ταχύπλοο στη Χαλκιδική

Κάτοικος Πτολεμαΐδας είναι ο 57χρονος ψαροντουφεκάς, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα χθες το μεσημέρι από ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή της Καλλιθέας Χαλκιδικής.

Πρόκειται για τον Κ.Κ., πρώην υπάλληλο της ΔΕΗ που είχε βγει στη σύνταξη, ο οποίος τραυματίστηκε και υπέστη ακρωτηριασμό του δεξιού ποδιού του από το ταχύπλοο σκάφος την ώρα που ψάρευε υποβρύχια σε οριοθετημένο χώρο διαύλου σκαφών αναψυχής.

Ο χειριστής του ταχύπλοου που ήταν ιδιοκτήτης πόστου θαλάσσιων μέσων αναψυχής με το που αντιλήφθηκε το συμβάν ανέσυρε από η θάλασσα τον 57χρονο άντρα και τον μετέφερε στην ακτή απ’ όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο υγείας Μουδανιών χωρίς τις αισθήσεις του, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο χειριστής του ταχύπλοου συνελήφθη, ενώ τα αίτια του θαλάσσιου δυστυχήματος διερευνά το Λιμενικό Τμήμα (Λιμεναρχείο) Νέων Μουδανιών,

e-ptolemeos.gr

Δείτε τι αναφέρει το δελτίο του Λιμενικού σώματος:
«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα (χθες Τετάρτη), η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών από 50χρονο, ιδιοκτήτη πόστου θαλάσσιων μέσων αναψυχής, στην περιοχή Καλλιθέας δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, για τον τραυματισμό υποβρύχιου αλιέα.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος κυβερνήτης- ιδιοκτήτης κατά τη διάρκεια κίνησής του με το σκάφος «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» Τ.Ν.Μ. 470, εντός οριοθετημένου δίαυλου κίνησης θαλάσσιων μέσων αναψυχής, τραυμάτισε και ακρωτηρίασε στο δεξί πόδι τον 57χρονο υποβρύχιο αλιέα. Στη συνέχεια, τον περισυνέλεξε και τον μετέφερε στην ακτή από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, με το οποίο μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, συνελήφθη ο 50χρονος ιδιοκτήτης των θαλάσσιων μέσων αναψυχής, ενώ διορίστηκε πραγματογνώμονας προκειμένου εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του συμβάντος.»

e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: