ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΕΞΑΛΛΗ η ΜΑΙΡΗ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ – Άνοιξε η ΔΙΑΘΗΚΗ και… – «ΤΟΛΜΗΣΕ να πει ΕΜΕΝΑ ΚΑΚΗ σύζυγο..»

Με ποιον έγινε έξαλλη η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη;
Η Μαίρη Μπάρκουλη ξεσπά για τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο του ηθοποιού.


Μιλώντας στην Espresso η Μαίρη Μπάρκουλη δεν έκρυψε την ενόχλησή της, τονίζοντας για να υπερασπιστεί τον εαυτό της είναι έτοιμη να φτάσει μέχρι τα δικαστήρια.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην ακούσω κάτι που προσβάλλει τη μνήμη του Ανδρέα. Εκεί θα πέσουν και αγωγές και θα τους πάρω ολόκληρες περιουσίες», εξομολογήθηκε. Όσο για τις δηλώσεις της Καίτης Γκρέυ, όπου την είχε χαρακτηρίσει κακή σύζυγο, η Μαίρη Μπάρκουλη είπε «εγώ τον Αντρέα τον γνώρισα μετά τα ποτά και τις καταχρήσεις, ήταν χάλια. Μαζί μου έγινε καλά και τα έκοψε όλα.

Αλλά πού να το θυμάται η κυρία αυτή; Είναι πιο μεγάλη από τον Αντρέα και στην ηλικία της είναι λογικό να ξεχνάει. Οσον αφορά την αναφορά της στη ζητιανιά, ουδέποτε ζήτησα χρήματα από κανέναν.

Τα βγάζαμε πέρα μόνο με τη σύνταξή του. Κάποιοι φίλοι μόνο με βοήθησαν με την καρδιά τους και χωρίς να το ζητήσω. Δύο συναυλίες έγιναν προς τιμήν του και πλήρωσα και το ταξί για να γυρίσω σπίτι μου». Υπενθυμίζεται, πως η διαθήκη του Ανδρέα Μπάρκουλη ανοίχτηκε πριν από λίγες ημέρες.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αποκλήρωσε τα 2 παιδιά του.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: