ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Αυτή είναι η νέα μόδα στα χείλη που κατακλύζει το Instagram!

Ίσως πέρυσι να είχατε παρατηρήσει τη μόδα στο body painting που ήθελε το βάψιμο να γίνεται σε στυλ μάρμαρου. Τώρα, το σχέδιο του μάρμαρου έχει γίνει το απόλυτο trend και στο βάψιμο των...
χειλιών!

Όπως φαίνεται το Instagram έχει πλημμυρίσει με φωτογραφίες εκατομμυρίων make up artists οι οποίοι βάζουν τα δυνατά τους για να δημιουργήσουν τα πιο εντυπωσιακά μαρμάρινα χείλη.

Μερικοί προτιμούν να κάνουν το κλασικό εφέ που βασίζεται στο λευκό και το γκρι χρώμα, ενώ άλλοι πάνε την τάση ένα βήμα παραπέρα χρησιμοποιώντας πιο έντονα χρώματα, όπως το μοβ και το μπλε. Και μπορεί στο μάτι του κάθε απλού ανθρώπου αυτό το μακιγιάζ να φαίνεται δύσκολο όμως αν δείτε πως ακριβώς γίνεται είναι αρκετά εύκολο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε σε περίπτωση που θέλετε να το δοκιμάσετε είναι να καλύψετε τα χείλη σας με μια βάση make up και έπειτα να απλώσετε τυχαία πινελιές διαφορετικών χρωμάτων επάνω τους.

Φυσικά, έτσι όπως το διαβάζετε δε θα βγάζετε άκρη, οπότε καλύτερα να δείτε το βίντεο που ακολουθεί, ενώ μπορείτε να πάρετε λίγη έμπνευση από τις φωτογραφίες παρακάτω και να δημιουργήσετε το δικό σας, μοναδικό σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: