ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΣΑΛΟΣ: Έλληνας πολιτικός με ''βαρύ'' πορτοφόλι σε "poζ" ταξιδάκια με φοιτήτρια - Ποιος είναι;

Σύμφωνα με το tro-ma-ktiko.blogspot.gr, έχουν βουίξει από το πρωί της Πέμπτης...
(20/07/2017) τα «πηγαδάκια» και τα πολιτικά γραφεία στη Βουλή, μετά και την είδηση ότι πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός ήταν ο «κηδεμόνας με το παχύ πορτοφόλι» που έκανε ντόλτσε βίτα και ερωτικές «αποδράσεις» συντροφιά με μια νεαρή φοιτήτρια.

Το θέμα έφερε στο φως η εφημερίδα «Espresso», η οποία μίλησε με την 24χρονη φοιτήτρια. Η ίδια, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα αποκάλυψε τη σχέση της με τον μεσήλικα πολιτικό.

«Υπάρχει ένας γνωστός πολιτικός, τον οποίο συνοδεύω τους τελευταίους μήνες στα επαγγελματικά ταξίδια του στο εξωτερικό», ανέφερε η ίδια.

Μάλιστα, είπε πως με τον συγκεκριμένο πολιτικό ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά μέσω ενός site διαδικτυακών γνωριμιών. «Μου είπε ότι έπρεπε να είμστε προσεκτικοί, καθώς, περάν του ότι είναι γνωστός, είναι και παντρεμένος», υποστήριξε η φοιτήτρια.

Παράλληλα, περιέγραψε και την αναμεταξύ τους συμφωνία: «Τον ακολούθησα στο εξωτερικό, σε ένα ταξίδι του. Εγώ έμενα στο ξενοδοχείο και τον περίμενα. Όταν τελείωνε πηγαίναμε βόλτες και τρώγαμε σε υπέροχα εστιατόρια. Έκτοτε έχουν γίνει και άλλα ταξίδια και αυτό που έχω να πω είναι ότι ο εν λόγω είναι ιδιαίτερα... ρομαντικός. Περνάω τέλεια μαζί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: