ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Survivor - Tελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Μεγάλος νικητής ο Γιώργος Αγγελόπουλος του survivor που θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ. Αφήνοντας τον Μάριο δεύτερο

Ο παρουσιαστής κρατά το φάκελο και στα χέρια του κράτα και την αγωνία των παικτών

Στο πλατώ η δικηγόρος για το φάκελο με τα αποτελέσματα

Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Πρίαμος ήταν οι δύο φιναλίστ του παιχνιδιού

Και οι δύο παίκτες ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους στήριξε


Ο Σάκης μίλησε και για την σύντροφο του Ατζούν που κάνει παρέα με την Χρίστινα

Ευχαριστώ προσωπικά τον εμπνευστή του παιχνιδιού και φίλο μου Ατζούν. Ο ιδιος έδωσε συγχαρητήρια στους δύο παίκτες

Ο Τούρκος παραγωγός καθόταν στην πρώτη σειρά με την αγαπημένη του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα, η οποία του μετέφραζε τα περισσότερα από όλα όσα λεγόντουσαν καθ’ όλη την διάρκεια του ριάλιτι. Δίπλα από την Χριστίνα κάθονταν οι γονείς του παρουσιαστή που δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από αυτή την μεγάλη βραδιά.

Ο παρουσιαστής δεν ξέχασε να αναφερθεί στην σύντροφό του, Χριστίνα Μπόμπα, η οποία ήταν στο Γαλάτσι και τον στήριζε για μια ακόμα φορά.

Τον είχε ακολουθήσει και στον Άγιο Δομίνικο και έκανε έτσι την ζωή του πιο... εύκολη.

Αναφορά από τον παρουσιαστή και βίντεο για τον κόσμο που δούλεψε για να βγεί στον αέρα το παιχνίδι

Μάριος: Δήλωσα συμμετοχή αμέσως όταν είδα το τρέιλερ. Είμαι περήφανος που είμαι στον τελικό

Πέντε μήνες χωρίς να ψηφιστεί ποτέ. Σήμερα είναι στο τελικό ανέφερε ο παρουσιαστής

Ο λόγος στο Μάριο

Ο Μάριος με την επιστροφή του έδωσε το καλύτερο παράδειγμα, συγχαρητήρια

Είναι μεγάλη μέρα. Θέλω να κερδίσω

Ντάνος: Όταν συμπλήρωσα την αίτηση ...το ξέχασα. Όταν είπα ότι πάω να κερδίσω δεν αναφερώμουν στο τελικό

Και συνεχίζουμε με βίντεο από τους δύο φιναλίστ στα αγωνίσματα

Ένα ακόμη βίντεο,αυτή τη φορά με τη φάρσα του Χρανιώτη στον Σπαλιάρα και οι γυμνές στιγμές των παικτών. Η ηλιοθεραπεία χωρίς ρούχα του Σπαλιάρα, το χαμένο μαγιό του Χρανιώτη

Συγκλονισε η μητέρα του Μάριου και για  αυτά που ανέφερα για όλους τους παίκτες αλλά και ιδιαίτερα για το παιδί της
Ο λόγος ξανά στους δύο φιναλίστ και στιςς οικογένειες των δύο παικτών
Στη σκηνή ο Bo με τραγούδια  Μόνο εσύ
Αγωνία για το αποτέλεσμα. Σε λίγο θα ξέρουμε ποιος από τους δύο θα είναι ο μεγάλος νικητής
Για ακόμη μία φορά, όλοι οι παίκτες του παιχνιδιού ξανασυναντιούνται στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, με την ανάδειξη του νικητή. Μάριος ή Ντάνος, Ντάνος ή Μάριος θα είναι αυτός που θα καταφέρει μετά από πέντε ολόκληρους μήνες στον Άγιο Δομίνικο και υπό αντίξοες συνθήκες, να είναι ο μεγάλος νικητής.
Η αγάπη του κόσμου είναι πολύ και για τους δύο φιναλίστς. Ο "τρελός Κύπριος" έχει πίσω του όλη την Κύπρο και όχι μόνο, αλλά και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει φανατικούς οπαδούς, επομένως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.
Η νέα ψηφοφορία που εξελίσσεται έχει τεράστια απήχηση, όπως και την ημέρα του ημιτελικού. Η αγωνία έχει φτάσει στο κόκκινο και για τους δύο, που έκαναν τα πάντα από την αρχή του Survivor για να βγουν από το παιχνίδι αυτό, νικητές. Ωστόσο, είναι και οι δύο αφού οι δύο παίκτες πέρασαν πολλά, καλά και άσχημα, εύκολα και δύσκολα στο νησί, μακριά από τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.



Ο παρουσιαστής είπε ότι ο Μπο σε λίγο θα ανέβει στη σκηνή
Πώς ήταν και πώς έγιναν οι παίκτες
Μπο, Ντάνος, Σπαλιάρας και άλλοι…
Οι κακουχίες στο Survivor έφεραν μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση του κάθε παίκτη. Σε άλλους μεγαλύτερες και σε άλλους μικρότερες.
Φυσικά η περίπτωση του Μπο είναι η πιο χαρακτηριστική, καθώς ο γνωστός ράπερ έχασε περίπου 36 κιλά.
Στο σημερινό τελικό, λοιπόν, του Survivor, η παραγωγή ετοίμασε και παρουσίασε ένα βίντεο με τους παίκτες που παρουσίασαν τις μεγαλύτερες αλλαγές στην εμφάνισή τους.
Ο παρουσιαστής στα διαλείμματα βρίσκεται κοντά στους δύο παίκτες, μάλιστα οι δύο φιναλίστ δείχνουν να τα έχουν χαμένα με τον κόσμο που τους φωναζει και θέλει μια φωτό
Συνεχίζονται τα βίντεο με τα όσα έζησαν ευχάριστα οι παίκτες και από τις δύο ομάδες στο παιχνίδι
Ο Σάκης ζήτησε από τον Σπαλιάρα να δείξει ακόμη μία φορά την γνωστή κίνηση που εκανε οΤούρκος μάγειρας με το αλάτι και μάλιστα όταν ο Σπαλιάρας την είχε κάνει στο παιχνίδι λίγο διαφορετικά βέβαια είχε προκαλέσει την αντίδραση του Ντάνου
Ένα ακόμη βίντεο με σκηνές που έζησαν όλοι οι παίκτες στο survivor
Η κάμερα τσάκωσε  τον Σπαλιάρα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα παραλάβει το κλειδί για το μεγάλο έπαθλο το αυτοκίνητο που κέρδισε από εδώ την Ελλάδα
Ο Σάκης μάλιστα ρώτησε τον Βασάλο αν είναι ελεύθερος και εκείνος απάντησε ΝΑΙ
Στο πλατό δίπλα στον Σάκη ο Βασάλος μετά το βίντεο που ακολούθουσε με τις κατασκτήσεις του και συγκεκριμένα με την Τουρκάλα παίκτρια του survivor
Η Σαμπριγιέ στο βίντεο τόνισε πόσο ωραίος είναι ο Κωνσταντίνος και του έστειλε μία καρδούλα... Μάλλον η Σαμπριγιέ "την δάγκωσε την λαμαρίνα", ο δικός μας όμως;

Το αφιέρωμα βίντεο για τους δύο με αστείες καταστάσεις
Ο λόγος στου δύο φιναλιστ
Γιώργος Αγγελόπουλος:
«Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ που τελειώνει όλο αυτό. Γιατί για εμένα ήταν ένα ταξίδι μαγικό και ευλογημένο από το Θεό. Πάντως αν και επίσημα η ημερομηνία σήμερα σημαίνει το τέλος, για εμένα δεν θα τελειώσει ποτέ και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω ό,τι έζησα εκεί. Θα τα έχω πάντα μαζί μου.»
Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης:
«Σάκη είναι τιμή μου και είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Ένα ταξίδι με δυσκολίες, με χαρές, με λύπες. Μια πορεία που θα μείνει χαραγμένη στη ζωή μου για πάντοτε. Τελευταία μέρα του Survivor. Νομίζω πως σήμερα που τελειώνει όλο αυτό, γνωρίζω βαθιά μέσα μου ότι με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο και νομίζω αυτό είναι το πιο σπουδαίο για μένα.»
Η σειρά του Μάριου, το ίδιο δυνατό χειροκρότημα και φωνές από τον κόσμο
Η είσοδος του Ντάνου με χειροκροτήματα και τον κόσμο να φωνάζει Ντάνος,Ντάνος..
Ξεκίνησε το Live του μεγάλου τελικού. Σε ένα κατάμεστο άλσος
Δείτε εδώ live ΄
Αυτό είναι το τρόπαιο που θα σηκώσει ο μεγάλος νικητήςΑυτό είναι το Μάλιστα, φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media παρουσιάζει τα δύο τρόπαια που θα δοθούν στο μεγάλο νικητή, αλλά και στον δεύτερο.
Το ένα είναι πιο μεγάλο και το άλλο πιο μικρό, με τον χαρακτηριστικό δίσκο του Survivor και το σήμα του παιχνιδιού.
Ο Σάκης Τανιμανίδης ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τν κόσμο  που βρέθηκε στο άλσος έτσι εμφανίστηκε  στη σκηνή και  είπε «ευχαριστώ» στο κοινό,
Ο παρουσιαστής είπε: «Η αγάπη που μας δώσατε είναι απερίγραπτη και τα παιδιά, οι παίκτες την αξίζουν και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ. Θα τα πούμε σε λίγο»!
Νέα ψηφοφορία
Με μια νέα ψηφοφορία το κοινό θα δείξει την προτίμησή του  στον παίκτη που κατάφερε να επιζήσει σ’ ένα εξωτικό νησί της Καραϊβικής για πέντε μήνες, να φέρει εις πέρας όλα τα αγωνίσματα, να... πολεμήσει με την πείνα, τις καιρικές συνθήκες, τη μοναξιά, τους άγνωστους συμπαίκτες του.
Λίγο πριν από τη 01:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (05/07) ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, ανακοινώνει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού!
Μετά από πέντε μήνες απόλυτης επιτυχίας, το τηλεοπτικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα «Survivor 2017» ολοκληρώνεται.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός ως Ντάνος και ο Μάριος Πρίαμος – Ιωαννίδης, ο τρελός Κύπριος, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους στον ημιτελικό μέσω των ασυλιών, κατάφεραν χθες, Τρίτη (04/07) να κερδίσουν το… εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.
Από νωρίς το μεσημέρι στο Άλσος Βεϊκου επικρατούσε το αδιαχώρητο, με τον κόσμο να έχει έρθει να δει από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες που τους κράτησαν συντροφιά μέσα από το παιχνίδι πέντε μήνες. Στο σκηνικό που είχε στηθεί παρευρέθηκαν όλοι παίκτες του Survivor, «Διάσημοι» και «Μαχητές», ενώ την παράσταση έκλεψαν οι τρεις που διακρίθηκαν στον ημιτελικό. Δάκρυα, γέλια, χειροκροτήματα, επευφημίες, βίντεο από τη ζωή των παικτών στον Άγιο Δομίνικο κυριάρχησαν στο χθεσινό επεισόδιο.
Η ασφάλεια είναι πολύ αυστηρή. Τα μέτρα ασφαλείας είναι πρωτοφανή. Παντού υπάρχουν αστυνομικοί, ακόμα και με πολιτικά ρούχα, που επιτηρούν περιμετρικά τον χώρο του άλσους. Μάλιστα, στην είσοδο για το πλατό υπάρχει και ένα σκυλί, ράτσας πιτ μπουλ.
Όπως και χθες, υπάρχουν κλειστά τζιπ και βανάκια με ξένες πινακίδες, τα οποία ανήκουν, προφανώς, στην παραγωγή.
Ο Σάκης Τανιμανίδης σε ζωντανή σύνδεση με το δέλτιο ειδήσεων του ΣΚΑΙ μίλησε και έδωσε το στίγμα από το άλσος Βείκου.
Είναι το κλείσιμο μιας μαγευτικής χρονιάς που η Ελλάδα μας έδωσε πάρα πολύ αγάπη. Και μιλάω κυρίως για αυτά τα 25 παιδιά που μπήκαν μέσα στο παιχνίδι ξεκινώντας από μια απλή αίτηση και έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι. Σήμερα λοιπόν ήταν μια γιορτή. Γιορτάζουμε το κλείσιμο αυτού του ταξιδιού».
Ο παρουσιαστής του Survivor ο οποίος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη βραδιά και το μεγάλο ταξίδι που απόψε φτάνει στο τέλος του εξέφρασε μάλιστα για πρώτη φορά την άποψη του για τους δύο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης.
«Φαβορί έτσι όπως είχες ζήσει τα παιδιά από την πρώτη στιγμή έβλεπες; Περίμενες ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα έφταναν στον τελικό;» ρώτησε η Σία Κοσιώνη σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.
«Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις ότι τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν μου επιτρέπεται να εκφέρω άποψη για το θέμα. Γιατί όλοι οι παίκτες, και οι 25 είναι σαν παιδιά μου. Τους αγαπάω, νιώθω μια υπερπροστατευτικότητα απέναντι τους. Τώρα είμαστε στην τελευταία ημέρα και ο τρόπος που θα το τοποθετήσω είναι ο εξής: «Οι δύο που έχουν φτάσει στον τελικό είναι οι δύο που άξιζαν να είναι εδώ» απάντησε ο Σάκης Τανιμανίδης.
Δάκρυα, γέλια, χειροκροτήματα, επευφημίες, βίντεο από τη ζωή των παικτών στον Άγιο Δομίνικο κυριάρχησαν στο χθεσινό επεισόδιο

Survivor - Γιώργος Αγγελόπουλος: Πως έφτασε ο Ντάνος στον τελικό τουSurvivor - Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Πώς ο τρελός Κύπριος έφτασε στον τελικό


Οι συγγενεις


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν αυτός που τερμάτησε τρίτος

Μετά από πολλές ώρες και μια τεράστια ανταπόκριση του κοινού στην ψηφοφορία, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ανακοινώθηκε ότι Μάριος και Ντάνος πέρασαν στον τελικό, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο πίσω τους τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Αγγελόπουλος γεύτηκε την αποθέωση ενός νικητή. Τίποτα όμως δεν είναι ακόμα δεδομένο...
Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.518.823 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 68,4%, ενώ έφτασε μέχρι και 79,8% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 57,6%.
Όλοι οι παίκτες που διαγωνίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκαν στο άλσος Βεΐκου για να συνδράμουν στον ημιτελικό και να στηρίξουν τους τρεις παίκτες που κατάφεραν να κάνουν τη μεγαλύτερη διαδρομή μέσα στο παιχνίδι.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν τα πρόσωπα πάνω στα οποία στράφηκαν όλα τα βλέμματα. Στο κοινό τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να τους στηρίξουν, ενώ οι πρώην συμπαίκτες τους τους υποδέχτηκαν με μεγάλες αγκαλιές.
Ώρα 00:42 - Η μεγάλη ώρα πλησιάζει! Ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, είναι έτοιμος να ανακοινώσει τα δύο ονόματα που θα πάρουν το... εισιτήριο για το μεγάλο τελικό. Η αγωνία κορυφώνεται. Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος και Κωνσταντίνος Βασάλος κάνουν τις τελευταίες δηλώσεις!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Είμαι περήφανος που έφτασα ως εδώ - Θέλω να κερδίσω
«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που έχω φτάσει έως εδώ» είπε ο Ντάνος. «Θέλω να κερδίσω. Αλλά μέσα μου αισθάνομαι πιο υπερήφανος από ποτέ μέχρι εδώ που έχω φτάσει. Θέλω να πω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους πως σημασία δεν έχει το κόκκινο και το μπλε χρώμα, αλλά έχει το πώς θα δουλέψουν εκτός παιχνιδιού οι παίκτες. Γιατί ένα παιχνίδι σίγουρα όλοι θέλουμε να το κερδίσουμε, αλλά στη ζωή μόνο αν δουλέψουμε μαζί μπορούμε να κερδίσουμε» είπε μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Τέλος, ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο να έχει σωματική και ψυχική υγεία.




Δεν υπάρχουν σχόλια: