ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

«ΓΙΟΡΤΗ ΡΥΖΙΟΥ» ΣΤΗΝ ΑΝΘΗΛΗ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 1-3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Για 15η συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθήλης διοργανώνει και φέτος τις πολιτιστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «Γιορτή Ρυζιού».


Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το βράδυ της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα :

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Βραδιά Δημοτικής Μουσικής στην διάρκεια της οποίας θα τιμηθεί η γνωστή δημοτική τραγουδίστρια Φιλιώ Πυργάκη για την πολυετή προσφορά της στο Δημοτικό τραγούδι .

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 9:30 το βράδυ και θα γίνει κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Walter Packard του ανθρώπου που έφερε ουσιαστικά την καλλιέργεια του ρυζιού στην περιοχή της Ανθήλης . Επίσης την δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί και η βραδιά παραδοσιακών χορών με την συμμετοχή χορευτικών τμημάτων πολιτιστικών Συλλόγων της Φθιώτιδας και από την υπόλοιπη χώρα .Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική πλατεία .

Το τριήμερο των εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με εκδηλώσεις για παιδιά μικρής ηλικίας εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν στις 6: 00 το απόγευμα και θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Ανθήλης και στην Κεντρική πλατεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: