ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Φίδι καταπίνει ζωντανό σκαντζόχοιρο βάρους 15 κιλών και «τιμωρείται» με τον πιο δίκαιο τρόπο.

Πολλά απίστευτα συμβαίνουν σ’ αυτόν τον κόσμο, και ένα από αυτά συνέβη σε έναν Αφρικανικό πύθωνα στο Eland Game Reserve στη...
Νότια Αφρική, σύμφωνα με το Business Insider. Ο πύθωνας αυτός είναι γνωστός για τις μεθόδους του στη θανάτωση αρπακτικών. Αυτά τα ζώα θα τυλίξουν το σώμα τους γύρω από τα άτυχα ζωντανά που περνάνε από μπροστά τους και στη συνέχεια τα καταπίνουν ολόκληρα.

Το απίστευτο με τους πύθωνες είναι ότι τα γεύματά τους μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερα από ότι το σώμα τους. Αυτά τα φίδια τρώνε γαζέλες, κατσίκες, τα πάντα! Φυσικά, ένα γεύμα αυτού του μεγέθους θα επιβαρύνει αρκετά το ζώο. Μετά από αυτό το λουκούλειο γεύμα, το φίδι θα ξαπλώσει στον ήλιο για περισσότερες από τριάντα ημέρες.

Λίγο μετά το γεύμα του, ένας ποδηλάτης πλησίασε το ζώο και είδε τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια, η είδηση διαδώθηκε, και άνθρωποι από τα γύρω μέρη μαζεύτηκαν για να δουν το φίδι. Δυστυχώς, η τύχη του ζώου δεν ήταν με το μέρος του.

Ο 15 κιλών σκατζόχοιρος που ήταν στο στομάχι του, τον βάρυνε τόσο που δεν μπορούσε να κουνηθεί. Έτσι, σαν πράξη άμυνας, ο Αφρικανικός πύθωνας αναμασάει το γεύμα του και το διώχνει αν αγχωθεί.

Σε αυτή την περίπτωση, όταν συγκεντρώθηκε το πλήθος, το άγχος του φιδιού συσσωρεύτηκε, και το φίδι αισθάνθηκε να απειλείται και αναμασούσε τον σκαντζόχοιρο, του οποίου τα αγκάθια τον τρυπούσαν όλο και πιο πολύ. Δυστυχώς για το φίδι, δεν κατάφερε να βγάλει τον σκαντζόχοιρο αφού τα αγκάθια του τρύπησαν τόσο το σώμα του μέχρι που πέθανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: