ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Από 16-20 Σεπτεμβρίου η μεγάλη εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας

Η ετήσια μεγάλη εμποροπανήγυρη στην πόλη της Πτολεμαΐδας θα πραγματοποιηθεί φέτος από 16 μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 2017, σύμφωνα με απόφαση του...
δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας, στο συνήθη χώρο στην Άνω Πτολεμαΐδα, σε οικόπεδο του δήμου Εορδαίας που βρίσκεται πίσω από τα ΕΠΑΛ (Τεχνικές Σχολές) Πτολεμαΐδας.

Οι υπηρεσίες του δήμου Εορδαίας βρίσκονται σε συναγερμό ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την εκμίσθωση χρήσης των χώρων για τη λειτουργία Λούνα παρκ και για τους χώρους έκθεσης εμπορευμάτων, καθώς έχει δοθεί ήδη στη δημοσιότητα η σχετική περιληπτική διακήρυξη της Εμποροπανήγυρης.

Στην περιληπτική διακήρυξη τονίζεται ότι ο χώρος του λούνα παρκ θα καταλαμβάνει έκταση 2.500 τ.µ.. Στο το χώρο αυτό θα τοποθετηθούν συγκρουόμενα αυτοκίνητα, μπαλαρίνα, μύλος, αλυσίδες και γενικά παιχνίδια.

Ο υπόλοιπος χώρος θα διατεθεί για την έκθεση εμπορευμάτων και για ψησταριές.

Οι χώροι επί της Μικράς Ασίας και Γράμμου, ύστερα από τη σύνταξη τοπογραφικού διαγράμματος από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου θα αριθμηθούν, πλην περιμετρικά του κυκλικού του χώρου επί της οδού Μ. Ασίας και Γράμμου στο ύψος των Τεχνικών Σχολών.

Σημειώνεται ότι οι καντίνες θα είναι έξω από το χώρο έκθεσης εμπορευμάτων και ειδικότερα στην αρχή της εμποροπανήγυρης, επί της οδού Μ. Ασίας, πλην περιμετρικά του κυκλικού χώρου επί της οδού Μ. Ασίας και Γράμμου στο ύψος των Τεχνικών Σχολών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: