ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Μάνα και γιος δηλώνουν ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ μεταξύ τους! «Τίποτα δε θα μας χωρίσει», λένε

Μια μητέρα και ο γιος της που ερωτεύτηκαν παράφορα όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά 18 χρόνια αφότου τον...
είχε δώσει για υιοθεσία δήλωσαν ένοχοι για αιμομιξία.

Η 37χρονη Μόνικα Μάρες και ο 20χρονος γιος της Κέιλεμπ Πέτερσον από το Νέο Μεξικό συνελήφθησαν μετά από καταγγελία γείτονά τους στην αστυνομία ότι έχουν αιμομικτική σχέση.

Την Τετάρτη ξεκίνησε η επιλογή ενόρκων για τη δίκη του παράνομου ζευγαριού που αποδέχθηκε την πρόταση του εισαγγελέα να δηλώσουν ένοχοι κι έτσι να καταδικαστούν σε τρία χρόνια κάθειρξη με αναστολή.

Όπως αναφέρει η Daily Mail το ζευγάρι κατηγορείται για αιμομιξία. Συνελήφθησαν το περασμένο Απρίλιο και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 5.000 δολαρίων και τον περιοριστικό όρο ότι δεν θα συναντιούνται.

Επίσης απαγορεύτηκε στη Μάρες να δει οποιοδήποτε άλλο από τα υπόλοιπα εννέα παιδιά της, αλλά δεν είναι ξακάθαρο ποιος ανέλαβε τη φροντίδα τους.

Το ζευγάρι καταδικάστηκε αρχικά σε 18 μήνες φυλακή, αλλά ο εισαγγελέας αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και την ιδιαιτερότητα της υπόθεσης και έκρινε ότι πρέπει να υποβληθούν σε θεραπεία.

Μάνα και γιος πάντως ξεκαθαρίζουν ότι τίποτα δε θα τους χωρίσει και δε θα τους εμποδίσει να έχουν σεξουαλικές επαφές.

Οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν μετά από 18 χρόνια χάρη στο Facebook, αφού η Μάρες, στα 16 της έδωσε για υιοθεσία το γιο της και τον περασμένο Αύγουστο δημοσιοποίησαν την απίστευτη ιστορία τους για να ευαισθητοποιήσουν το κοινό στο ζήτημα των σχέσεων Γενετικά Σεξουαλικής Έλξης.
Μητέρα και γιος, μιλώντας στην Daily Mail ξεκαθάρισαν ότι είναι αποφασισμένοι να ρισκάρουν τα πάντα για να είναι μαζί.

«Είναι ο έρωτας της ζωής μου και δε θέλω να τον χάσω. Τα παιδιά μου τον αγαπούν, όπως και όλη μου η οικογένεια. Τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά μας, ούτε τα δικαστήρια, ούτε η φυλακή, τίποτα», δήλωσε η Μόνικα.

«Πρέπει να είμαι μαζί του. Όταν θα βγω από τη φυλακή θα φύγω από αυτή την πόλη και θα πάω σε μια πολιτεία που θα μας αφήνει να είμαστε μαζί», συνέχισε.

Η Μόνικα Μάρες είδε τον γιο της πέρσι για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια όταν τον πήρε από το σπίτι των θετών γονιών του στο Τέξας για να περάσουν τις γιορτές, αφού πρώτα τον είχε βρει στο Facebook.

«Μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να πάω να τον πάρω. Πεταλούδες φτερούγισαν στο στομάχι μου. Τον συνάντησα έξω από το σπίτι και κατάλαβα ότι ήταν εκείνος όταν άρχισε να βαδίζει προς το μέρος μου κλαίγοντας. Με αγκάλιασε και ήταν αγάπη από την πρώτη στιγμή, μητρική αγάπη. Ήρθε να μείνει μαζί μας και είμασταν και οι δύο ευτυχισμένοι σαν μάνα με γιο», είπε η Μάρες.
Όπως εξομολογήθηκε, στην αρχή δεν συνέβη κάτι, όμως καθώς περνούσε ο καιρός τρελά αισθήματα άρχισαν να την κατακλύζουν. Άρχισε να νιώθει διαφορετικά για τον ίδιο της το γιο, τον οποίο δεν είχε μεγαλώσει, όμως είχε επιστρέψει κοντά της.
«Αισθάνθηκα ότι γνώρισα έναν καινούργιο άνθρωπο στη ζωή μου και τον ερωτεύτηκα. Στην αρχή του είπα “συγγνώμη δεν ξέρω πως θα αντιδράσεις, είμαι η μαμά σου, είσαι ο γιος μου, αλλά αρχίζω να σε ερωτεύομαι”. Κι εκείνος μου απάντησε: “ξέρεις κάτι, κι εγώ. Φοβόμουν να στο πω”. Ερωτεύτηκε τη μαμά του κι εγώ τον γιο μου. Συζητήσαμε και αποφασίσαμε να είμαστε ζευγάρι», είπε.

Όπως λέει, ο Κέιλεμπ είναι το καλύτερο που συνέβη στη ζωή της τα τελευταία 19 χρόνια και θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή της μαζί του.

Και οι δυο είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για την αγάπη τους παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

Ακόμα και το γεγονός ότι της στέρησαν την κηδεμονία των υπόλοιπων παιδιών της, η ίδια λέει ότι αξίζει για τον έρωτά της για τον Κέιλεμπ.

Εκείνος πάλι εξομολογήθηκε ότι άρχισε να ερωτεύεται τη μαμά του μια εβδομάδα αφότου τη γνώρισε γιατί ποτέ δεν την είδε σαν μητέρα αφού δεν τον μεγάλωσε.


«Δεν είχα ποτέ κάποιον να μου μαγειρεύει ή να κάνει κάτι για μένα. Δεν είχα τίποτα κι εκείνη έκανε τα πάντα για να με κάνει ευτυχισμένο. Την ερωτεύτηκα γι’ αυτό. Δεν την είδα ποτέ σαν μητέρα μου. Δεν σκέφτηκα ότι τα αισθήματά μου αυτά δεν είναι σωστά. Δεν ένιωθα ότι κάνω κάτι λάθος», είπε.

Εκτός όμως από τη δικαιοσύνη έντονες αντιδράσεις για τη σχέση αυτή έχουν φίλοι, γείτονες και η ευρύτερη τοπική κοινωνία.

«Έχω πολλά προβλήματα με τους ανθρώπους εδώ. Αλλά δεν με νοιάζει. Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στον Κέιλεμπ και τα παιδιά μου, θα διάλεγα εκείνον», είπε η Μάρες.

Ακόμα και η φυλακή δεν τους τρομάζει. Ο Κέιλεμπ λέει ότι αν ο δικαστής του ζητήσει να μην έχει καμία επαφή με τη μητέρα του θα αρνηθεί. Ορκίζεται ότι θα την περιμένει μέχρι να βγει από τη φυλακή για να ζήσουν τον έρωτά τους.

«Θα την περιμένω αν καταδικαστεί μόνο εκείνη κι όχι εγώ. Δεν είναι θέμα υπομονής, είναι θέμα δέσμευσης. Αν την αγαπώ αρκετά και είμαι αρκετά τρελός για να μείνω εδώ για εκείνη και να αντιμετωπίσω όλη αυτή τη δικαστική ταλαιπωρία, είμαι ικανός να περιμένω λίγο ακόμα για να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου ευτυχισμένος μαζί της», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: