ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Ένα απίστευτο κόλπο για να μην πέφτετε συχνά πάνω σε κόκκινα φανάρια

Οι περισσότεροι οδηγοί εκνευρίζονται όταν «πέφτουν» συνέχεια πάνω σε κόκκινα φανάρια και σχεδόν πάντα ρίχνουν την ευθύνη στην κακή τους τύχη..

Ποιος είναι ο λόγος όμως που κάποιες φορές συναντάτε συνέχεια κόκκινα φανάρια, ενώ κάποιες άλλες δεν συναντάτε ούτε ένα κόκκινο φανάρι;

Σύμφωνα με τους ειδικούς και τις έρευνες που έχουν γίνει πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής όσοι ακολουθούν κατά γράμμα τις πινακίδες ταχύτητας έχουν λιγότερες πιθανότητες να συναντήσουν πολλά κόκκινα φανάρια.

Με αυτό το trick δεν θα συναντάτε συχνά κόκκινα φανάρια.
Το γνωρίζατε πως πάνω από 1.200.000 άνθρωποι σκοτώνονται κάθε χρόνο σε ατυχήματα στους δρόμους; Γιατί σας το λέμε αυτό; Γιατί μειώνοντας την ταχύτητα με την οποία συνηθίζετε να τρέχετε δεν θα συναντάτε τόσα πολλά κόκκινα φανάρια.

Πιο συγκεκριμένα, τα όρια ταχυτήτων στους δρόμους έχουν ρυθμιστεί με βάση τη συχνότητα αλλαγής των φαναριών από κόκκινο σε πράσινο ή πορτοκαλί και έτσι ακολουθώντας τις πινακίδες και τα όρια ταχυτήτων έχετε μεγάλες πιθανότητες να συναντάτε συχνότερα πράσινα φανάρια και όχι κόκκινα. Έτσι θα οδηγείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια ενώ ταυτόχρονα θα φτάνετε πιο γρήγορα στον προορισμό σας καθώς δεν θα συνατήσετε πολλά κόκκινα φανάρια.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic