ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Αυτό είναι το αρχαίο φυτό που διώχνει Μακριά Ποντίκια, Αράχνες και άλλα Ζωύφια!

Σε κανέναν δεν αρέσουν τα ποντίκια, οι αράχνες ή άλλα αηδιαστικά πλάσματα μέσα στο σπίτι του. Περίπου 3,5-6,1% των ανθρώπων έχει αραχνοφοβία και σίγουρα δεν νιώθουν πολύ καλά όταν...
βλέπουν κάτι να τριγυρνά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος να κρατήσετε έξω από το σπίτι σας αυτά τα ανεπιθύμητα πλάσματα. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ποντικοπαγίδες, δηλητήρια ή τοξικά χημικά σπρέι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέντα, η οποία είναι ασφαλής για τους ανθρώπους.

Μπορείτε να βρείτε μια γλάστρα με μέντα παντού, είναι οικονομική και φυσική. Τα ποντίκια και οι αράχνες μισούν την μυρωδιά της. Μόλις την μυρίσουν, θα αλλάξουν κατεύθυνση και θα εξαφανιστούν από το σπίτι σας!

Φυτέψετε μέντα γύρω από το σπίτι σας σαν ένα φυσικό εμπόδιο που θα κρατήσει τα ποντίκια μακριά – συν ότι μυρίζει πολύ ωραία και θα κάνει τον κήπο σας πιο όμορφο. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέι μέντα (το οποίο θα δεί

Όσον αφορά το εσωτερικό του σπιτιού σας, η μία μέθοδος είναι να γεμίσετε καθαρές κάλτσες με αποξηραμένη μέντα και να τις τοποθετήσετε σε σημεία από όπου πιστεύετε ότι θα έμπαιναν ποντίκια.

Μπορείτε ακόμη να φτιάξετε τσάι μέντας. Βράστε νερό σε μια κατσαρόλα και ρίξτε μέσα δύο αποξηραμένα φύλλα μέντας. Αφήστε το να κάτσει για λίγο και μετά στραγγίστε το νερό. Τέλος, βάλτε το υγρό σε ένα μπουκάλι για σπρέι και ψεκάστε στους εσωτερικούς χώρους, όπως ντουλάπες και ντουλάπια, χαλιά ή ακόμα και ρούχα.

Μην ξεχάσετε τις πόρτες και τα παράθυρα. Το σπίτι σας θα έχει πλέον μια φρέσκια και καθαρή μυρωδιά μέντας!

fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: