ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τρώει μία μπανάνα κάθε πρωί! Δείτε το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ αποτέλεσμα μετά από έναν μήνα

Αν θέλεις να κάνεις κάτι για να αλλάξεις τη διάθεσή σου, δες τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο!

Μια καλή περίπτωση θα ήταν να...

έμπαινε τώρα ο εργοδότης σου και να σου έδινε αύξηση. Ή να ερχόταν το κούριερ και να σου έφερναν ένα ζευγάρι Louboutin γόβες.

Οκ, δοκίμασε καλύτερα αυτό- φάε μια μπανάνα! Είναι βολικές γιατί χωράνε στην τσάντα σου, είναι γεμάτες υδατάνθρακες που πολεμούν την κούραση, αντιοξειδωτικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σου σύστημα, ποτάσιο, ψευδάργυρο και μαγνήσιο.


«Η έλλειψη μαγνησίου σχετίζεται με την κατάθλιψη, την έλλειψη προσοχής και την αϋπνία», λένε οι επιστήμονες, ενώ το καλό μας μαγνήσιο βοηθάει στις αλλαγές της διάθεσης που έχουμε κατά τη διάρκεια του ΠΜΣ (σ.σ. προεμμηνορροϊκό σύνδρομο).

Αν είσαι στη δουλειά, μια μπανάνα είναι το ιδανικό σνακ ενώ στο σπίτι μπορείς να φτιάξεις ένα χορταστικό smoothie με μπανάνες, γάλα, blackberries και λίγο φυστικοβούτυρο- η τέλεια συνταγή της ευτυχίας, cheers!

Τα παραπάνω, έκανε η κοπέλα της φωτογραφίας και όπως παραδέχτηκε, στον ένα μήνα είδε μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο, τόσο στη σωματική της κατάσταση και τη δύναμή της, όσο και στην ψυχολογία και τη διάθεσή της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: