ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Συνελήφθη γιος διάσημου έλληνα ηθοποιού για δεκάδες επιθέσεις σε γυναίκες (εικόνες)

Γιος διάσημου ηθοποιού συνελήφθη για επιθέσεις και ξυλοδαρμούς εναντίον γυναικών στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου,...

ο 45χρονος άντρας είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στο Χαλάνδρι, ενώ εναντίον του έχουν υποβληθεί πάνω από 50 επώνυμες καταγγελίες.

Ο άντρας συνελήφθη το Σάββατο και αφού την Τετάρτη είχε ξυλοκοπήσει μητέρα στην κεντρική πλατεία του δήμου. Το τελευταίο αυτό περιστατικό έφτασε τον κόμπο στο χτένι και έτσι έγινε η σύλληψη την Τετάρτη, ενώ στη συνέχεια και κατόπιν εισαγγελικής εντολής οδηγήθηκε σε ψυχιατρείο.

Η ανάρτηση ενός αυτόπτη μάρτυρα
Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα κ. Σταύρου Τερίκογλου που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό του Σαββάτου στο Χαλάνδρι. «ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους επισκέπτονται το Χαλάνδρι: Επίθεση και άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας (μαζί με το κοριτσάκι της) σήμερα 5/8 στις 12.45 στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου από ψυχικά άρρωστο άτομο που επιτίθεται συστηματικά σε γυναίκες. Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας μαζί με πολύ κόσμο. Τον κυνηγήσαμε μαζί με ένα άλλο παλικάρι αλλά μας ξέφυγε. Ο δράστης είναι ψηλός, αδύνατος, μελαμψος, με μούσι και μαύρα/γκρίζα μαλλιά. Η συμπεριφορά του είναι απρόβλεπτη. Η αστυνομία Χαλανδρίου όπου το καταγγείλαμε, με ενημέρωσε οτι για το εν λόγω άτομο έχουν καταγραφεί περίπου 50 καταγγελίες και έχει συλληφθεί και καταδικαστεί σε φυλάκιση πολλάκις. Όμως το αθάνατο ελληνικό κράτος πάντα τον αφήνει και επιστρέφει σε ελάχιστο χρόνο, ελεύθερο. Πρόκειται για πολύ επικίνδυνο άτομο και προφανώς η πολιτεία περιμένει να καταγραφεί κάποιο θανατηφόρο περιστατικό πριν να αποφασίσει να τον περιορίσει μόνιμα. Ταυτόχρονα, από το δήμο δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στους πολίτες που κυκλοφορούν στην περιοχή για το συγκεκριμένο θέμα. Μεγάλη προσοχή ειδικά από τις γυναίκες!!!», είχε γράψει.

Ο 45χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί και στο παρελθόν σε ψυχιατρείο, είναι γνωστός για τις εκρήξεις του και τις επιθέσεις εναντίον γυναικών στο Χαλάνδρι.

Γιος γνωστού ηθοποιού

Σύμφωνα με την Espresso, πατέρας του είναι διάσημος ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες της δεκαετίας του ‘60 και του ‘70. Πρόκειται για τον Κώστα Πρέκα.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: