ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Κάθε πρωί έχανε τον σκύλο του για ώρες. Μια μέρα όμως τον βλέπει να βουτάει στη θάλασσα και ανακαλύπτει το μυστικό του!

Όλοι, είμαστε συνηθισμένοι στο ρητό «ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση αυτού του αξιολάτρευτου κουταβιού από...
το νησί Tory της Ιρλανδίας!

Αντί να βρίσκεται με τον ανθρώπινο ιδιοκτήτη του, ο Ben επιλέγει να περνάει τις μέρες του με ένα διαφορετικό είδος θηλαστικού.

Τώρα, η μοναδική τους φιλία γίνεται viral και είναι εύκολο να καταλάβουμε το γιατί! Κάθε μέρα, ο Ben βουτάει στον ψυχρό ωκεανό και κολυμπάει πολλά μέτρα, ανάμεσα στα κύματα!

Στη συνέχεια, ένα κεφάλι εμφανίζεται δίπλα στο Ben. Είναι ο Duggie, ο καλύτερός του φίλος που τυχαίνει να είναι ένα δελφίνι!

Η φιλία τους μπορεί να φαίνεται περίεργη σε μερικούς, αλλά δεν τους νοιάζει – στην πραγματικότητα, ο ιδιοκτήτης του Ben, Pat Doohan, είπε ότι ο Ben και ο θαλάσσιος φίλος του περνάνε τις καλύτερες στιγμές όταν είναι μαζί. Είπε ότι κολυμπάνε τριγύρω και το δελφίνι ακολουθεί τον Ben στην κατεύθυνση που πηγαίνει.

Κάθε φορά που ο Ben πηδάει στον ωκεανό, το κεφάλι του Duggie εμφανίζεται ακριβώς δίπλα του. Είναι σαφές ότι δεν πηγαίνει πουθενά!

Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις ένα σκυλί και ένα θαλάσσιο πλάσμα να κάνουν παρέα!

Μάθετε περισσότερα για την αξιολάτρευτη φιλία τους στο παρακάτω βίντεο. 

fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: