ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Κυκλοφοριακό χάος στο Wuppertal: Μισόγυμνος άνδρας πετούσε αντικείμενα από μπαλκόνι

Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσε η εκτός ελέγχου συμπεριφορά ενός άνδρα, όταν άρχισε να πετάει μισόγυμνος αντικείμενα από ένα μπαλκόνι.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο 53χρονος άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του, επί της οδού Durchgangsstraße „Gathe” και άρχισε να πετάει αντικείμενα προς το δρόμο, προκαλώντας πραγματικά τον πανικό στους διερχόμενους οδηγούς αλλά και τους πεζούς.
Μεταξύ άλλων ο μισόγυμνος άνδρας άρχισε να πετάει μια τηλεόραση και διάφορα έπιπλα στο δρόμο, ενώ από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς από τους περαστικούς.
Ο 53χρονος άνδρας άρχισε να βρίζει τους περαστικούς κουνώντας απειλητικά ένα τσεκούρι. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία για λόγους ασφαλείας απέκλεισε την περιοχή και απαγόρευσε τη διέλευση πεζών και αυτοκινήτων στην Gathe μεταξύ των οδών Wiesenstraße και Karlstraße. Δεδομένου ότι η Gathe είναι μία από τις κεντρικότερες αρτηρίες της πόλης Elberfeld με κατεύθυνση προς την εθνική οδό (Autobahn 46) και τα Wuppertaler Nordhöhen ο αποκλεισμός της συγκεκριμένης περιοχής προκάλεσε ένα πραγματικό κυκλοφοριακό χάος.
Η αστυνομία προσπάθησε να συνεργαστεί με τον εκτός ελέγχου άνδρα, αλλά εκείνος κατάφερνε συνεχώς να της ξεφύγει. Μετά από διαπραγματεύσεις διάρκειας δύο ωρών ο 53χρονος άνδρας εγκατέλειψε το διαμέρισμά του και η αστυνομία κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει τελικά στην είσοδο του σπιτιού.
Σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου της αστυνομίας, ο άνδρας είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές, κυρίως για επιθετική συμπεριφορά. Ο εντελώς μεθυσμένος άνδρας μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική, όπου σίγουρα θα εξεταστεί η κατάσταση της ψυχικής του υγείας.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: