ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Το τέλος του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου: Περιμένουν να πέσει ο πλανήτης Χ στη Γη!

Μία μέρα μας χωρίζει από το τέλος του κόσμου. Οι συνωμοσιολόγοι περιμένουν ο πλανήτης X (Nibiru) να πέσει στη Γη στις 23 Σεπτεμβρίου.


Φυσικά και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία για τον πλανήτη Χ (Nibiru). Η NASA δεν έχει καμία απόδειξη πως είναι αλήθεια. Το εδάφιο από τη Βίβλο που επικαλούνται οι συνωμοσιολόγοι είναι τόσο ασαφές που θα μπορούσε κυριολεκτικά να μη σημαίνει τίποτα. Πόσο μάλλον να σημαίνει το τέλος του κόσμου.

Τι γνωρίζουμε όμως για την Αποκάλυψη μέχρι τώρα. Πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου;


Τι θα συμβεί στις 23 Σεπτεμβρίου
Οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει κάποια στιγμή το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Που θα χτυπήσει;
Για όσους πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας, θα πεθάνουμε όλοι οπότε δεν έχει σημασία!


Που είναι τώρα ο πλανήτης Χ (Nibiru);
Πουθενά. Γιατί δεν υπάρχει.
Οι θεωρίες ήθελαν ο πλανήτης Χ (Nibiru) να πέφτει στη Γη τον Δεκέμβριο του 2016, τον Απρίλιο του 2016, τον Δεκέμβριο του 2015 και πλέον στις 23 Σεπτεμβρίου του 2017.

Η NASA έχει προσπαθήσει να κλείσει το κεφάλαιο με τον μύθο του πλανήτη Χ (Nibiru). «Ο Nibiru και οι άλλες ιστορίες για τρομερούς πλανήτης είναι φάρσα στο ίντερνετ. Δεν υπάρχει πραγματική βάση για αυτούς τους ισχυρισμούς».

Από που προέρχεται η θεωρία;
Σύμφωνα με τον συγγραφέα David Meade, από την Αποκάλυψη 12:1 στη Βίβλο.

«Ένα μεγάλο σημάδι θα εμφανιστεί στον ουρανό. Μια γυναίκα ντυμένη με τον ήλιο και το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και ένα στέμμα 12 αστεριών στο κεφάλι», αναφέρει το εδάφιο.

Ο Meade αναφέρει πως το πρώτο σημάδι είναι η έκλειψη. «Το μεγάλο σημάδι της γυναίκας όπως περιγράφεται διαρκεί μόνο λίγες ώρες. Σύμφωνα με υπολογιστικά αστρονομικά μοντέλα, αυτό το σημάδι δεν έχει συμβεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία. Θα συμβεί μια φορά στις 23 Σεπτεμβρίου. Δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά».
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: