ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Σαλος : Απο...βίζιτα των 300 ευρώ, παίκτρια του ..Survival

Τι να πει κανείς γι’ αυτό το παιχνίδι; Από πού να ξεκινήσουμε; Την Κουρούτα; τους Διάσημους;
Τον Σόμμερ; Την απόλυτη αντιγραφή του Survivor; 



Το Survival, το «απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης» όπως αρέσκεται να το παρουσιάζει το κανάλι Ε, έχει χαρακτηριστεί από τους τηλεθεατές -και όχι αδίκως- ως παρωδία του Survivor. Αυτά τα δύο παιχνίδια θα τα χαρακτήριζε κανείς ως το Scream και το Scary Movie, όπως τις πανάκριβες τσάντες μεγάλων οίκων και τις απομιμήσεις, που πωλούνται στην Ομόνοια κ.ο.κ.
Κι ενώ είχαμε επαναπαυθεί στους στημένους καβγάδες, τα αμέτρητα σκηνοθετικά λάθη, τις πλαστικές γλάστρες για εφέ Survivor και τα… καρπούζια, μια νέα είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Η είδηση αφορά σε παίκτρια του Survival, για την οποία πολλοί είχαν εκφράσει γνώμη και χαρακτήριζαν ως πεταχτούλα! Μετά από έρευνα του GossipLife.gr στο διαδίκτυο, φαίνεται πως η εν λόγω κοπέλα υπάρχει σε γνωστή ιστοσελίδα… γνωριμιών και σύμφωνα με τα σχόλια των «θυμάτων» της, το κασέ της ανερχόταν στα 300 ευρώ, ενώ έφτανε και τα… 700 ευρώ. 

Mάλιστα, η συγκεκριμένη σελίδα κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την εν λόγω παίκτρια. Αλήθεια ή ψέματα; Δεν είμαστε σε θέση να πούμε αν επρόκειτο για πραγματικό γεγονός ή για κακόβουλο περιεχόμενο, το οποίο η ίδια θα πρέπει να ανακαλύψει και να κινηθεί αναλόγως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: